نوشته شده توسط : علی پور

چرا
می بایست حرارت را کاهش دهیم؟؟؟؟ کاهش دما با به کارگیری از سایبان، حرفه و مه پاش (بالای بهاربند) و آب پاش قطره‌ای (بالای آخور روبه دو سوم انتهای تن دام) برای همگی گاوها در این دوره لازم میباشد .
استرس گرمایی در گاو می‌تواند:
1-باعث وضع حمل زودرس شود .

ماشین آلات خوراک دام

2-
کاهش توان و فعالیت سیستم ایمنی
3-
کاهش تولید شیر در شیردهی آینده
4-
کاهش نرخ گیرایی در تلقیح
5-
تولد گوساله ضعیف با وزن قلیل و مستعد بیماری


توصیه‌های
تغذیه‌ای عصر کلوزآپ 1-استفاده از علوفه‌هایی با پتاسیم پایین برای تسهیل در آنیونی کردن جیره و دوری از کمبود کلسیم و تب شیر . سیلاژ ذرت مقدار پتاسیم کمتری از یونجه داراست البته برای اطمینان باید در آزمایشگاه تست شود . سدیم هم در ایجاد تب شیر اثری شبیه پتاسیم داراست . در صورتیکه بتوانیم وقوع هیپوکلسمی را کاهش دهیم به طور قابل‌توجهی وقوع تب شیر کاهش خواهد یافت همینطور وقوع ورم پستان جفت ماندگی و جابجایی شیردان با هیپوکلسمی مرتبط است .

2- به کارگیری از دانه غلات و منابع نشاسته مانند جو و ذرت (به میزان 3 .5 تا 4 .5 کیلوگرم به ازای هر گاو در روز) منجر تحریک پرورش پرزهای شکمبه و افزایش طول پرزهای انگشتی شکل می‌شود . در سود ارتقا مرحله و گنجایش جذب مواد مغذی بوسیله اپیتلیوم شکمبه . و عادت پذیری به جیره دوره شیردهی . همچنین میکروب های شکمبه سه هفته برای عادت پذیری به جیره شیردهی زمان‌دارند .

3- نیاز پروتئینی دام در این دوره می بایست بر شالوده سیستم پروتئین متابولیسمی محاسبه میشود . اندازه پروتئین موضوع نیاز 1100 تا 1200 گرم پروتئین متابولیسمی در روز در گاوهای تعدادی شکم و 1200 تا 1400 گرم برای گاوهای شکم اولیه و دوم .

4- به کارگیری از افزودنی‌های خوراکی دربرگیرنده تحریک‌کننده‌های ایجاد پروپیونات (فومارات و مالات)، ترکیبات کنترل‌کننده کتوز (دهنده‌های تیم متیل مانند متیونین و کولین)، ترکیبات بهبود دهنده تخمیر (موننسین) و چربی‌های محافظت‌شده، پانتوتنیک اسید و ریبوفلاوین، B12 پروتئین‌های محافظت‌شده و عبوری و فولیک اسید در این زمان اثرگذار بوده و توصیه‌شده هست .

(Sharma et al ., 2016); (Ravikanth Reddy et al .,
2016)
Dietary Energy Density for the Close-Up Dry Cow Postpartum Performance, Gabriella A . Varga, Department of Dairy and Animal Science Pennsylvania State University, 2004 .

جدول
1: مقایسه پروتئین و انرژی قضیه نیاز در گاو زمان خشکی و گاو شیرده

جدول
2: مثال جیره گاو در اوایل و اواخر دوره خشکی Ingredients%
of DM
Far
off Close up Alfalfa
Hay
33 .71 29 .75
Corn
silage
32 .33 26 .22
Wheat
straw
10 .78 3 .70
Soybean
meal
1 .55 3 .78
Meat
meal
1 .64 2 .35
Cottonseed
whole
0 .00 0 .00
Barley
grain
3 .79 4 .45
Corn
grain
6 .12 20 .92
Soy
pass
0 0
Wheat bran 5 .34
7 .48

Beet pulp 3 .62
0 .00

Salt 0 .00
0 .00

Sodium bicarbonate 0 .00
0 .00

General mineral 0 .52
0 .25

Vitamin 0 .52
0 .25

Calcium
Chloride Anhy 0 0 .42

Magnesium
Sulfate 0 0 .17

Fermenten 0
0

Ener
GII 0 0

جدول
3: چک مواد مغذی زمینه نیاز در جیره عصر خشکی Item

Far
off Close up DMI
Kg/d
11 .6 11 .9
ME
Mcal /Kg DM
2 .18 2 .41
CP
%
12 .2 13 .7
Soluble
Protein (% CP)
40 37
Undegradable
intake protein (UIP)
29
30

Degradable
intake protein (DIP) 71 70

MP
g/d 770 1083

MP
From Bactria g/d 719 812

Methionine (% MP) 2 .24
2 .27

Lysine (% MP) 7 .12
7 .22



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

ایجاد
کننده کربنات کلسیم غذا دام و طیور او‌لین
و اصلی ترین ایجاد کننده کربنات کلسیم خوراک دام و طیور در کشور‌ایران کیست؟ از چه شیوه می بضاعت و توان محصولات کیفیت عالی این شرکت را خرید نمود؟

ماشین آلات خوراک دام
کارخانه کربنات اطلس اولی و فقط تیم ایجاد کننده کربنات کلسیم خوراک دام و طیور در مرزو بوم می باشد که توانسته تاییدیه سازمان دامپزشکی مملکت را اخذ کند .

در راستای ارتقا مرحله کیفی جیره در مرغداری ها و دامداری ها تیم تولیدی و بازرگانی دیرین مبادرت به توزیع مناسب کربنات کلسیم در سراسر مرز و بوم نموده می باشد .

خصوصیت
های متمایز کربنات کلسیم این مجموعه دستگاه
ساخت پودر و گرانول کربنات کلسیم پیشرفته دستگاه
کم آب کن صنعتی ( جهت رطوبت گیری و ضدعفونی و کاهش توشه میکروبی) آزمایشگاه
مجهز تولید کربنات کلسیم با رطوبت تحت یک درصد جهت مصرف در کارخانجات تولیدکننده دی و مونو کلسیم فسفات، کارخانجات مکمل سازی و دان آماده، دامداری ها و مرغداری ها .
مزایای
به کارگیری از کربنات کلسیم به جای صدف ارزان
تر بودن بهداشتی
تر بودن در
دسترس بودن کربنات
کلسیم در ساخت غذا دام و طیور و مکمل کریر
مناسب خلوص
بالای کلسیم جهت جلوگیری از فلجی و لنگی فلوئور
و فلزات سنگین در حد استاندارد کربنات
کلسیم در تولید دی کلسیم فسفات کریر
مناسب جهت حمل فسفر فلوئور
و فلزات سنگین تحت جهت تولید ماده DCP استاندارد
کربنات
کلسیم در دام های شیری و یا پرواری وقتی که گاو شیری نتواند کلسیم از دست رفته از نحوه شیر را از استخوان ها و جیره جایگزین کند، فقدان کلسیم خون و تب شیر رخ می دهد .
در دام های پرواری نیز فقدان کلسیم در حیوان‌ها جوان در حالا رشد سبب پیدایش بیماری نرمی استخوان می گردد . در این بیماری استخوان های غیر طبیعی، مفاصل بزرگ، لنگش و انواع در تکان به وجود می آید . در حیوان ها بالغ نبود کلسیم باعث پیدایش بیماری پوکی استخوان می باشد . و عده کلسیم در استخوان ها کاهش یافته و در نتیجه استخوان پوک و آسیب پذیر می شود .
کربنات
کلسیم در مرغ گوشتی میزان مطلوب کلسیم در جیره منجر ارتقا استحکام استخوان ها و همت درست عضلات، رشته های عصبی و بهبود پرورش می گردد .
کربنات
کلسیم در مرغ تخمگذار نبود کلسیم در جیره مرغ های تخمگذار سبب بروز افزایش درصد شکستگی و لمبه شدن تخم مرغ ها می گردد .
خصوصیت
های یک پودر یا گرانول کربنات مطلوب سنگ کربنات کلسیمی که برای تنظیم پودر و گرانول بکار می رود باید دارای کلسیم کافی باشد .
سنگ های کربنات کلسیم قضیه به کارگیری می بایست از لحاظ املاح سمی نظیر فلوئور، سرب، آرسنیک و … برای دام و طیور در حد مجاز باشد .
عاری از آلودگی به میکرو ارگانیسم و قارچ ها باشد .
رطوبت کربنات کلسیم حداکثر 7 درصد باشد .
دارای ضریب هضمی بالا باشد .
اندازه ذرات بسته به دسته استعمال (جوجه های در اکنون رشد، مرغ های تخمگذار، دام، مکمل و …) متعدد می‌باشد .



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 69
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

طرح
پروار‌بندی گوساله گوشتی ، رویش گاو گوشتی با احداث یک واحد گاوداری
حدود 40درصد از گوشت مصرفی کشور‌ایران از کشورهای دیگر تأمین میشود که با اعتنا به اندازه بالای این عدد و همینطور پتانسیل‌های بالقوه برای افزایش تولید گوشت قرمز‌رنگ در کشور، راه‌اندازی یک گروه پرواربندی گوساله گوشتی می تواند یک سرمایه گذاری خوب باشد .

ماشین آلات خوراک دام

این طرح را می توانید با به کار گیری از سرمایه فردی و کمک‌ها و تسهیلات اداره مجاهدت کشاورزی اجرای نمائید .

اشکال گاو برای پرورش: گاو گوشتی، گاو شیری و گاو دوکاره، که در این طرح گاو گوشتی را مسئله تحلیل قرار می دهیم .

پرواربندی‌های مرسوم گوساله در مملکت ما به این چهره میباشد که گوساله‌های معمولاً نر به وزن 100 الی 150 کیلوگرم خریداری‌شده و به زمان 6 الی 9 ماه پروار میگردند و درنهایت با وزن 450 الی 500 کیلوگرم برای کشتار به بازار عرضه می‌شوند .

رویش
و پروار‌بندی گوساله و گاو گوشتی انگیزه از پروار‌بندی گوساله ها تولید گوشت قرمز‌رنگ میباشد .

پرواربندی گوساله مشابه پرواربندی بره و گوسفند میباشد البته در مقیاس بزرگتر که هزینه و نتیجه بیشتری هم دارد .

مشهورترین نژادهای گاوهای گوشتی در عالم نژادهای هرفورد، براهما، برانگوس، شورت هورن، آنگوس، گالووي، ليموزين و سيمنتال می باشند .

در پرواربندی 3 مسئله مضاعف حیاتی و در حق تقدم میباشند . نژاد خوب ، جیره مناسب و مقام مطلوب .

طعام و تغذيه مهمترين زمینه در پروار‌بندی گوساله میباشد .
زيرا وقتي حيوان حداكثر توليد را خواهد داشت كه نيازهايش از نظر انرژی، پروتئین و بقیه مواد مغذی تأمين شده باشد . میتوان اعلام کرد در گاوداری گوشتی بیش از 60% هزینه های سرازیر مربوط به طعام و 25% از آن بابت خرید گوساله لاغر مصرف میباشد .
براین اساس هرقدر گوساله ها دارای تغذیه بهتری (نه گرانتر) بوده و سالمتر باشند حرفه پرواربندی دارنده سودآوری بیشتری خواهد بود .

پروار‌بندی گوساله را میتوانید با خرید گوساله های لاغر 3 تا 6 ماهه، به وزن 100 تا 150 کیلوگرم مقدمه فرمایید . کل عصر پرواربندی برحسب سیاست دامدار و حالت اقتصادی (مانند ارزش گوشت، خوراک، گوساله لاغر) می­تواند از 6 تا 9 ماه ارتفاع بکشد . وزن مناسب کشتار گوسالههای پرواری نژادهای اصیل مانند هلشتاین در میان 350 تا 400 کیلوگرم در سن 12 ماهگی است .

شایسته ترین دما برای پرواربندی 5 تا 27 مرتبه سانتی‌گراد است، اگر چه که دام‌های سالم تا دمای -10 سکو سانتی‌گراد را نیز تحمل می نمایند ولی خوبتر این می‌باشد که به هر وسیله‌ای تا حد قابلیت شرایط و دمای مطلوب را برای دام مهیا نمود .

انواع
گوساله های پرواربندی شده در ایران: گوساله
های ساکن ( با میانگین 600 گرم افزایش وزن روزانه) گوساله
های دورگ ( 700 تا 800 گرم افزایش وزن روزانه) گوساله
های اصیل (حدود 1000 گرم ارتقاء وزن روزانه)
در کشور‌ایران اصولا در دامداری ها 4 نژاد پر کاربرد میباشند . که شایسته ترین ان نژاد سمینتال سپس نژاد هلشتاین در مرتبه سوم نژاد دو رگ و در انتها نژاد مستقر که نژاد کردی و زابلی جز بهترین ها در تحت تیم نژاد بومی قرار می گیرند .

نژاد های ساکن پروار گوساله استقامت بیشتری دارا‌هستند و برای تازه کارها مطلوب خیس میباشند .

بیماریهای
شایع در گوساله ها: –
عفونت خونی وخیم گوساله Acute calf septicemia –
اسهال عادی گوساله Common calf scours –
طینت الریه Pneumonia
روشهای
پروار‌بندی گوساله پروار‌بندی
گوساله های شیر خوار گوساله های جوانی هستند که درسنین ۳ تا ۵ ماهگی به وزن ۲۵۰ ــ ۱۲۰ کیلو گرمی می رسند و لاشه ای به وزن ۷۵ تا ۱۵۰ کیلو گرم ساخت می کنند .
این گوساله ها فقط با شیر طبیعی یا شیر جانشین شونده تغذیه شده
هدف
از این روش:
از تغییر صورت و تغییر‌و تحول فعالیت دستگاه گوارش دام شیر خوار و تبدیل آن به دستگاه گوارش دام بالغ جلو گیری شود . در سود این فرمان از افزایش وزن دستگاه گوارش جلو گیری گردیده و لاشه ای با راندمان وزن بخش اعظم (۶۵ ـ ۶۰ درصد بازدهی گوشت) به دست می آید .
کم بودن آهن شیر منجر ایجاد گوشت سفید و نیز چربی فراوان شیر منجر ارتقا چربی در بین عضلانی می شود که گوشت را لذیذ می نماید .
پرواربندی
این گوساله به دو راه و روش رخ می گیرد: – گروهی گوساله های نوزاد را تا مدتی با شیر طبیعی و بعد از آن شیر جانشین شونده را به تدریج جایگزین آن می نمایند .
– گروهی دیگر از ابتدا گوساله ها با شیر جانشین شونده تغذیه می نمایند .

برای سهولت عمل خوبتر است از گوساله های هم سن در تالار های اختصاصی رویش به کار گیری نمایند این گوساله ها ممکن می‌باشد از نژادهای گوناگون بوده اما بخش اعظم آنان را گوساله های نر نژاد شیری تشکیل می دهند . متاسفانه در بعضی از دامداری ها رویش این قبیل گوساله در شریط بهداشتی رخ نگرفته که در این موقعیت دامدار ناچار به استفاده غیر اصولی از انتخاب آنتی بیوتیک ها بوده و همچنین در پاره ای از مورد ها در فرمان رویش از هورمون های پرورش (آنابولیزان ها) استعمال می نمایند که این دستور منجر تجمع این مواد در گوشت حیوان شده که احتمالاً خطراتی برای مصرف کننده در برخواهد داشت .



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 23 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

 :
1-
افزایش خوش خوراکی
2-
تسهیل در مراقبت خوراک 3-
کاهش ضایعات و ریخت و پاش خوراک در انبار و آخور
4-
پرهیز از دمیکسه شدن (ناهمگن شدن) خوراک در حین حمل و نقل و غذا دهی

ماشین آلات خوراک دام
5-
کاهش توشه میکروبی خوراک
6-
سلب اختیار دام در تعیین ذرات خوراک
7-
کاهش برهه زمانی مصرف طعام و در فیض کاهش انرژی مصرفی برای میل کردن غذا
8-
کاهش بعضا کارداران ضد تغذیه ای ناشی از حرارت و بخار
9-
ارتقاء قابلیت و امکان هضم خوراک
10- کاهش رطوبت این جور کنسانتره در مقایسه با مش و . . .


میزان
کنسانتره و
کل خوراک قضیه نیاز دام
میزان طعام مصرفی دام، تابعی از اندازه تولید شیر، ارتقا یا کاهش وزن، نگهداری، آبستنی، درصد چربی شیر و . . . می باشد .

این اندازه برای گاوهای با ایجاد متوسط حدود 3 درصد وزن بدن می باشد که ولی با ارتقا و کاهش شیر و در حیث به دست آوردن شرایط آبستنی و وزن گاو ، افزایش یا این که کاهش می یابد .

در تولیدهای متوسط ، می بضاعت و توان نسبت کنسانتره به علوفه را 50 به 50 درنظر گرفت . اما در تولیدهای زیاد، می بضاعت این نسبت را تا «60 درصد کنسانتره» به «40 درصد علوفه» رساند .

هر یکسری در چنین دام هایی با حجم مصرفی زیاد، حتماً بایستی دستکم از 5/0 درصد بافر (نظیر جوش شیرین) در کنسانتره به کار گیری شود .

همینطور سفارش می شود کل خوراک موضوع نیاز دام ، به فیس ترکیب با یکدیگر (Total mix Ration) به دام داده شود . یعنی کنسانتره و علوفه را خوب با نیز مخلوط کرده و در وعده های خوراک دهی، در اختیار دام قرار گیرد .

در زمینه گاوهای شیری، باید آنقدر غذا در آخور ریخته شود که در وعده خوراک دهی بعدی بیش از 10 درصد غذا پیشین در آخور نمانده باشد . دستکم 3 وعده غذا دهی در روز، دوچندان مطلوب می باشد .



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 22 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

دانه
جو در صورتیکه بصورت بلغوری خورانده شود، یک عدد از منابع تامین انرژی برای دام است کاه
ساقه کم آب تیره غلات و حبوبات می‌باشد که پس از کوبیدن وجدا کردن دانه بدست می آید . از لحاظ مواد غذایی زیاد ضعیف است .
برای گوسفند پرواری کاه می بایست با کود اوره غنی سازی شود سبوس،
غشاء فرنگی دانه غلات هست که بها غذایی متعددی دارد، برای دام سهل وآسان الهضم وملین ودارای فسفر زیادی است کنجاله مازاد کارخانجات روغن کشی بوده که حساس ترین آن، کنجاله تخم پنبه و کنجاله سویا است .

ماشین آلات خوراک دام
این ماده پروتئین متعددی دارااست و یک عدد از با اهمیت ترین مواد درخوراک گوسفند پرواری می باشد تفاله
وملاس چغندر، اضافی کارخانجات قند می‌باشد و به علت قندی بودن و خوش خوراک کردن مواد غذایی برای پرواربندی فراوان مناسب می باشند یونجه برای دام خوش غذا هست و از لحاظ پروتئین ، کلسیم و ویتامین فراوان غنی هست .
ارزش غذایی برگ یونجه بیش خیس از ساقه آن می باشد لذا زمان و طرز برداشت آن تاثیر متعددی روی ارزش غذایی آن دارد
نیاز
غذایی دام پرواری: الف- انرژی به وسیله مواد غذایی تامین شده و برای نگهداری بافت های بدن، عمل های کلیدی و رویش و نمو صرف می شود .
چنان چه انرژی قضیه نیاز دام تامین نشود، علایم ظاهری کمبود، نظیر لاغری و عدم تناسب اندام بروز می کند ب- پروتئین از روش مواد غذایی تامین می شود و وجود آن برای رویش و نمو دام ضرورت دارااست .
کنجاله دانه های روغنی و یونجه از حیاتی ترین منابع تامین پروتئین هستند ج- آب برای گوسفند پرواری مضاعف لازم و میانگین مصرف آن 3 تا 5 لیتر در روز هست .
د- مواد معدنی نظیر سدیم، کلسیم، فسفر، ید و آهن برای رویش ونمو دام واجب هست . برای تامین نمک قضیه نیاز دام بهتر میباشد ازسنگ نمک به کار گیری شود .
ه- ویتامین ها برای فعالیت های معمولی اضطراری هستند . بخصوص ویتامین D که درجذب کلسیم وفسفر نقش دارااست . کلسیم و فسفر در رشد اسکلتی دام مضاعف اثر گذار هستند .



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 20 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

تولیدکنندگان شیر در سراسر دنیا همیشه به دنبال شیوه هایی برای افزایش مصرف طعام پیش از زایمان، کاهش تهدید‌ها متابولیکی و عفونی، ارتقاء شیر و اجزای شیر و بهبود همت ساخت مثل میباشند . مکمل کردن ویتامین B یک منش حل مناسب برای برای این بحران هاست .
به گزارش بخش بین الملل نشریه دنیای کشت و صنعت، در طول دهه گذشته، افزایش تلاش شیر در گاو با تقویت تعادل انرژی منفی رابطه داشت و همراه با کاهش تلاش فرآوری در ارتفاع زمان ایجاد حداکثری شیر گاو، بر تندرست پس از وضع حمل تاثیر منفی داشت .

ماشین آلات خوراک دام
کاهش
مصرف خوراک کاهش مصرف طعام در جایی که گاو استارت به به کارگیری از چربی تن خود برای جبران انرژی مورد نیاز می کند مسائل ای دارای اهمیت می باشد که در طول این دوره بحرانی دو برابر یا سه برابر می شود .
پس از زایمان، ذخیره ناکافی انرژی ممکن هست سبب به ریسک فراتر اختلات متابولیکی، وقوع بخش اعظم بیماری آلت هایی و تولید مانند ضعیف شود . این مسئله نشان می دهد که اندازه تعادل انرژی منفی در اوایل شیر دهی و میزان بهبودی آن برای شرایط سلامتی و تولید مثل، دارای اهمیت می باشد .
ویتامین
B یک منش حل شناخته شده و مناسب تزریق ویتامین B ، دکستروز (دی گلوکز) به گاو شیری آن‌گاه از وضع حمل همیشه یک راه حل بوده و نتایج مطلوب را به منظور بهبود احوال همگانی گاو نشان داده است البته پیشگیری از معضلات پیش از فیس دادن آن، تعیین بهتری برای تولیدکنندگان برای از در میان بردن استرس، صرفه جویی در وقت و پول می باشد . جفو یک مال از مواد مغذی لازم تولید کرده می باشد که می تواند قبل از زایمان مصرف طعام را بهبود و ریکاوری انرژی منفی را پس از گوساله زایی از طریق کاهش متابولیسم چربی تسریع نماید و باعث به عملکرد خوب تر و کبد سالم، انتقال تندرست و همینطور حصول اطمینان از شیردهی چیره می شود .ویتامین هایB منتخب براساس نیازها و نقص ها برای گاوهای نو زا و گاوها در ارتفاع کل زمان شیردهی در نظر گرفته می شود . با حفاظت ماتریس میکرو و جفو، ویتامین های B می تواند با بیش از 15 درصد موجودیت در روده، شکمبه را کنار بگذارند تا نبود را جبران نمایند و نتایج برجسته ای را تحویل دهند .
ارتقا
مقدار اخذ طعام پیشین از زایمان در مطالعات و آزمایشات، جفو اثبات کرده می باشد که کامل کننده های ویتامین های B که در جبره های غذا مراقبت گردیده اند و یا این که برای گاوها در دوره گذار در لحاظ گرفته شده اند . خوراک قبل از وضع حمل را افزایش و تراز کنون را کاهش داده میباشد که سبب ساز به کاهش ورم پستان و متریتیس و بهبود باروری می شود . پرورش دهندگان پیشرفت های متعددی در کنترل پستان و تاخیر در غشای جنینی مشاهده می کنند .
مصرف طعام ها همراه با ویتامین B در ارتفاع عصر شیردهی در گاوهای شیرده، نشان داده می‌باشد که ایجاد شیر و اجزای شیر اکثر شده، ساخت پایدارتر و استفاده وری در تغذیه بهبود یافته میباشد و کاهش مرگ و میر هم مشهود بوده است .



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

خيس كننده و چسباننده نظير چربي يا ملاس استعمال كنيد .

عصر ي خشك (۲ ماه پاياني آبستني) برنامه
هاي تغذيه اي براساس پنج تراز توليد حيوان به شرح زير مي باشد : از
هنگام زايمان تا ۸۰ روز سپس از آن ۸۰
تا ۲۰۰ روز بعد از آن از زايمان ۲۰۰
تا ۳۰۵ روز آن‌گاه از زايمان ۴۵
تا ۶۰ روز قبل از زايمان گروه

ماشین آلات خوراک دام
گاوهاي كه زمان خشكي آنها رو به اتمام است با اعتنا به اين فرایند برنامه هاي تغذيه اي اختصاصي جهت توليد بيشتر و نگهداري سلامت گاوهاي شيري اعمال مي گردد : ۱-
برنامه هاي تغذيه اي در سطح نخستین توليد : پس از زايش توليد شير به سرعت افزايش مي يابد و در ۶ تا ۸ هفته به بيشترين اندازه مي رسد اما مصرف طعام نسبت به نيازهاي توليدافزايش نمي يابد به جور اي كه بيشترين اندازه مصرف ماده ي خشك ۱۲ تا ۱۵ هفته پس از زايش خواهد بود از اين رو بيشترين ماده گاوهاي شيرده براي ۸ تا ۱۰ هفته در حالت تعادل منفي انرژي خواهند بود . گاوهاي مالامال شير احتمالاً تا هفته ي بيستم و يا بيشتر در تعادل منفي انرژي خواهند بود .
گاو شير قریه كمبود انرژي دريافتي براي توليد شير را از اندوخته هاي تن تامين كرده و در اين دوره از وزن آن كاسته مي شود برهه زمانی بحراني تغذيه ي گاوهاي شير قریه از مدت زايش تا نقط ی اوج شير دهي می باشد . هر كيلوگرم افزايش شير در اين دوره ۲۰۰ كيلوگرم شير بيشتر در كل زمان ي شير دهي را در پي خواهد داشت .
در
اين زمان رعايت نكات ذيل ضروري میباشد : از تغييرات ناگهاني و سريع جيره كه موجب ناراحتي هاي گوارشي مي شود خویش داري نموده و تغييرات تدريجي را دست كم دو هفته پيش از زايش ابتدا نماييد .
از افزايش كنسانتره تا موقع برطرف شدن تنش هاي مربوطه به زايش خودداري نموده و تراز آن را در حدي نگهداريد كه گاو شير ده با دريافت حداقل مقدار( ۱۸تا ۱۹ درصد ADF) ضمن بر خورداري از سلامت دستگاه گوارش شير با كيفيتي نيز توليد كند . ميزان مصرف كنسانتره نبايد بيش از ۲ درصد وزن تن باشد . تعداد دفعات تغذيه اي كنسانتره بايد افزايش يافته و هر بار با اندازه اندكي كنسانتره تغذيه شود .
اعتنا كافي در مسئله تامين مواد قضیه نياز گاو شير روستا و نسبت صحيح آن با انرژي كه ميزان قابل توجهي از آن از اندوخته هاي چربي تن تامين مي شود اعمال نماييد .



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

نکات کاربردی در مدیریت تغذیه دام :مدیران غالب واحدهای ساخت دامی بایستی با عجین نمودن هنر و تجربه گذشتگان با علوم پیشرفته تغذیه ای امروزی، آمیزه جالب توجهی را زیر عنوان مدیر تغذیه ای به وجود آورند که با کاربرد عملی این برنامه ها در گاوداری ها و با سود آور نمودن این بخش تولیدی، برای سرمایه گذاران این واحدها، موضوع مطمئنی را در ارتباط با تضمین اقتصادی فعالیت شان فراهم گردد . مدیران غالب گاوداری ها عمده علت پیروزی شان را در رابطه با علم و عشق و علاقه به مورد موضوع کار و پایین نظر تصاحب کردن نکات ریزی می دانند که در شرای چه معمولی و عملی می باشند ولی اکثر زمان ها از روءیت کرد اشخاص نهفته باقی مانده و یا به مورد اجرا گذاشته می شوند در پایین به یه خرده از آن ها که می توانند در مورد تغذیه کاربردی گاوهای شیری مفید و با فایده باشند اشاره می شود .

ماشین آلات خوراک دام

نکات
عمومی که در تغذیه گاوهای شیری باید رعایت شوند:
۱-گاوها را بر پایه تراز شیر واری یا میزان ایجاد دسته بندی نموده و بر شالوده نیازهایشان تغذیه نمائید .
۲- در ارتفاع سال از برنامه تغذیه ای که اقتصادی و بالانس شده و بتواند نیازهای حیوان رابرآورده نمایداستفاده نمائید .
۳- جهت مصرف حداکثر میزان طعام اختصاصی، خوشخوراکی جیره مد حیث بوده و برای این خواسته از اقلام خوراکی متنوع با کیفیت خوب به کارگیری کنید .

۴-دستگاه گوارش گاوها ازقسمتهای بسیارفعال بدن بوده برای فعالیت خوبتر این دستگاه از دادن مواد معین غافل نباشید .
۵-دفعات خوراک دادن به گاوها را تنظیم نموده و مطابق برنامه کار نمایید .

۶-گاوها عشق و علاقه خاصی به استفاده از علوفه های تازه و آب دار دارند در فیس در دسترس و ارزان بودن در تغذیه آنان به فعالیت ببریدو آب تمییز، تندرست و گوارا به چهره مستمر در اختیار گاوها قرار دهید .

۷-ترکیبات مواد مغذی اقلام خوراکی متنوع و متغیر می باشد با تحلیل آزمایشگاهی آنها از اجزاء مواد مغذی جیره فرموله گردیده اطمینان حاصل نمائید .

۸-شرایط محیطی مناسب علی الخصوص در فصول فصل تابستان و فصل‌زمستان را برای گاوها مهیا نمایید .

۹-تغییر در جیره غذایی را بتدریج انجام دادهواز جیره های ادغام به کارگیری فرمایید .(کنسانتره+علوفه) .

۱۰- ضمن خشبی بودن علوفه مصرفی اعتنا فرمایید که قطعات خرد گردیده علوفه ریز نباشند .

۱۱- تدابیر حتمی جهت به حداقل رسانیدن تلفاتخوراک را به فعالیت آورید .

۱۲- جهت اطمینان از اندازه کافی خوراک مصرفی،در جیره حد اطمینانرا مد لحاظ بگیرید .

۱۳- ضمن اختصاص دادن کارگران دلسوز و وظیفه شناس جهت رسیگی به تغذیه گاوها،کارگران این بخش را به دفعات عوض نکنید .

۱۴- تغذیه از مواد بو دار را در ۵/۰ تا ۲ ساعت قبلی از شیر دوشی یا آن‌گاه از شیر دوشی به انجام رسانید .

۱۵- علوفه ها را به مقطع طولانی ذخیره ننموده و در موقع مصرف از عدم وجود کپک و قارچ زدگی و اجسام فرنگی مطمئن گردید .

۱۶- برای رویا رویی با عارضه ها مصرف جسم فرنگی احتمالی مگنت یا آهن ربا به حیوان بخورانید .

۱۷- برنامه جنگ با انگلها بخصوص انگلهای دستگاه گوارش را با جدیت پی گیری نمایید .

۱۸- در موقع استفاده از جیره های دربردارنده ذرات ریز یا آردی به مراد بازده بهتر غذا مصرفی و پرهیز از ضایعات تنفسی از مواد خیس کننده و چسباننده نظیر چربی یا ملاس استفاده فرمائید .



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

مکملهای املاح معدنی می بایست به نوع ای به کنسانتره بیشتر شود که تلیسه قدرت انتخاب خویش را از دست بدهد . احتیاجات کلسیم فسفر بایستی در تمام ارتفاع بازه زمانی رویش به دقت بالانس شود .

ماشین آلات خوراک دام
[۲]
هنگامی که تلیسه ها برای مدت طولانی در محیط بسته مراقبت می شوند یا از پس ما‌نده های زراعی استعمال می شود و یا علوفه برای مقطع طولانی انبار گردیده یا حرارت دیده و باران خورده حتماً از کامل کننده های ویتامینی استعمال کنند جیره ادغام یا این که کامل برای تلیسه ها یک غذای ایده آل هست زمانی که تغذیه به این فیس انجام می گیرد تلیسه ها توان تعیین خود را از دست می دهند . [۲] .

۳-
تغذیه از مقطع تلقیح تا ۲۴ ماهگی:
تلیسه های را که در این تیم قرار می گیرند می بضاعت صرفاً با علوفه رویش داد و برای اطمینان از اینکه تلیسه ها مواد غذایی مسئله نیاز خود را اخذ می کنند . تعیین ترکیب مواد مغذی طعام حائز اهمیت می‌باشد درصورتی که به تلیسه ها تلقیح شده علوفه های با کیفیت میانگین تغذیه شود . باید از مخلوط دانه برای تامین احتیاجات انرژی به کارگیری نمود از مصرف سیلاژ به تیتر فقط بخش علوفه ای خودداری شود تا تلیسه های بیش از حد تپل نشوند .
[۲]
برنامه ای تغذیه تلیسه بایستی دو هفته پیشین از زایمان تهیه گردد تلیسه ها طی این دوره همراه با گاوهای کم آب حفظ شده و جیره ای گاوهای کم آب را دریافت می کنند . علوفه ای قضیه استفاده می بایست تغییر و تحول یافته و مشابه علوفه مصرفی برای گاوهای شیرده بوده و اندازه مصرف روزمره آن بایستی ۴ تا ۵ کیلو گرم افزایش یابد تغذیه مخلوط دانه ای خاص که در ان از مکمل کلسیمی استعمال نشده می‌باشد باعث نگهداری آنان از تب شیر می گردد به هر درحال حاضر مقدار تغذیه بایستی بیش از یک سوم اندازه تغذیه به گله شیرده باشد پس از وضع حمل اندازه تغذیه می بایست به ۳ کیلوگرم در روز ارتقاء یابد .
[۲]
(جدول
۱-۶) ترکیبات کنسانتره بر مبنا نوع علوفه برای تلیسه های ۱۱ تا ۲۴ ماه
ترکیبات
نوع علوفه مصرفی
کنسانتره
asfed
علوفه
مخلوط بقولات
علوفه
گندمیان
سیلوی
ذرت
سیلوی
مخلوط بقولات
Cp%

۲۱

۱۱

۲۲

۹

ADF
%
۸

۲/۶

۵

۵/۵

TDN%

۹/۶۹

۵/۶۹

۶/۶۸

۷۱

Ca%

۲۸/۰

۳۷/۰

۹۲/۰

۲۲/۰

P%

۴۸/۰

۳۱/۰

۵/۰

۳۵/۰

%Mg

۳۳/۰

۳۹/۰

۳۶/۰

۲۴/۰

درصد
ماده خشک کنسانتره در کل غذا
۲۰

۱۵

۲۰

۱۵

مصرف
کنسانتره در روز (kg)
۸/۱

۴/۱

۸/۱

۴/۱

بر
گرفته از جدول (۱۰-۴) راهنمای رویش تلیسه های شیری
مصرف
آب:
آب تمیز و جدید باید به طور آزاد در اختیار گوساله ها قرار گیرد زیرا نبود آب سبب کاهش مصرف ماده خشک می شود . مصرف آب وابسته به بسیاری از فاکتورهاست مانند سن، مقدار بدن، دما و میزان مصرف علوفه که در (جدول ۱-۷ )آمده هست [۱] .

(جدول
۱-۷) میزان مصرف آب تلیسه ها
گروه
سنی
لتیر
در روز
یک
ماهه
۵/۷-
۵
دو
ماهه
۸-۵/۵

سه
ماهه
۵/۱۳-۱۱

۱۴-۱۵
ماهه
۵/۱۷-
۵/۱۴
۱۷-۱۵
ماهه
۲۷-۵/۲۲

۱۴-۱۸
ماهه
۳۶-۵/۲۷

بر
گرفته گردیده از جدول ۴-۴ راهنمای رشد تلیسه های شیری
این اندازه مصرف آب ۱۰- ۲۵ مرتبه سانتی گراد هست .

تعلیف
تلیسه ای روی مرتع
اکثر وقت ها گاودارها تلیسه را در مرتع موضوع غلظت قرار می دهند که باعث به رشد بطنی و افزایش وزن کمتر آنها می شود در‌صورتی‌که مرتع ناکافی باشد غذا کامل کننده می باشد سایر علوفه ها یا این که کنسانتره های بیش تر واجب می باشد . مراتع ایران به تنهایی قوی به رفع احتیاجات غذایی تلیسه های در حالا پرورش نمی‌باشد بخصوص در مسئله تلیسه های ذیل یکسال، اما می بضاعت برای رفع چکیده از احتیاجات از آن استعمال نمود .

چراگاههای بهاره سرشار از پروتئین املاح و ویتامینهاست اما از حیث انرژی نبود داراست وباید با تکمیل کننده انرژی یار شود . در فصل تابستان که رشد گیاهان مرتع نماید گردیده و چراگاه بالغ می شود می توان از علوفه انباری به کارگیری نمود در شرای در سنین ۶ تا ۱۲ ماهگی به تلیسه ها روزمره ۱ تا ۲ کیلوگرم کنسانتره با کیفیت خوب بدهیم روی مرتع رشد نیکی را شاهد خواهیم شد .

تغذیه
تکمیلی در مرتع
آزمایشهای تغذیه ای نشان داده که از اواسط فصل‌تابستان تا پایان آن کیفیت علوفه مرتعی کاهش می یابد و رویش تلیسه ها به تبع ان کم خواهد شد می توانایی این پرورش را با علوفه خوب و سیلو جبران نمود تلیسه هایی که روی مرتع پرورش می یابند و بایستی دی کلسیم فسفات عنار ناچیز مصرف و سنگهای نمک به چهره آزاد در اخیتارشان قرار گیرد در فیس بروز تتانی می بایست تکمیل کننده منیزیم را تامین نمود . در رخ پیدایش نفخ می بضاعت و توان از علوفه خشک و انباری به کارگیری نمود به کنسانتره حتماً یونوفر (مونترین یا لازلوسید) اضافه نمایید آب منزه و کافی درمرتع از اهمیت خاصی بر خوردار هست تلیسه هایی که از علوفه تازه استعمال می کنند نیاز چندانی به مکملهای ویتامینی ندارند پس در سیستم رشد در مرتع نگرانی متعددی در این مورد وجود ندارد . [۱] .

گروهبندی
تلیسه ها بر پایه وزن و جثه:
پایین هر شرایط مدیریتی همواره تلیسه ها بزرگتر غذای بیشتری مصرف می نمایند . به همین برهان نرخ پرورش درون مجموعه دامنه وسیعی دارااست .
برای رفع این ایراد روشهایی مثل قفلهای گردن در محل آخورها گروهبندی تلیسه ها بر پایه دامنه سن و وزن وجود دارا هستند که توسط آن مقدار مصرف غذا در اختیار گرفتن می شود ادله دیگر وسعت دامنه پرورش تلیسه ها، وجود اقتدار تعیین غذاست تلیسه ها مواد خوراکی را بر مبنا خوش خوراکی سلقیه انفرادی انتخاب می نمایند و قابلیت و امکان داراست برخی موارد را کمتر مصرف کنند برای رفع این اختلال به کار گیری از جیره بدون نقص توصیه می شود



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 16 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

دوره
بحرانی در زندگی گاو ماده هیچ دوره ای بحرانی تر از زمان انتقال ،که از اواخر زمان آبستنی تا اوایل زمان شیردهی می باشند، وجود ندارد . پایان دوره آبستنی و ابتدا عصر شیردهی با تغییرات هورمونی هم پا می باشد . این تغییرات در غلظت هورمون های باطن ریز، صورت می گیرد که مسیر مواد مغذی از ذخیره شدن در تن مادر را به سمت سنتز شیر و تغذیه گوساله نوزاد تسهیل می کند .

ماشین آلات خوراک دام
افزایش سرعت بالا غذا در پس از زایش قادر است شدت توازن منفی انرژی را بکاهد و تندستی و تولید دام در زمان انتقال را بهبود دهد( (Hayirli and Grumme2004
این راهکارهای مدیریتی و تغذیه‌ای در دوره پیش از زایش جهت تحریک خوراک در پیش از زایش و کاهش جابجایی (موبیلیزاسیون) 1)استفاده از NDF منابع علوفه ای مطلوب در جیره برای افزایش حجم محتویات شکمبه ای(Allen ,2000) 2) ارتقاء سطح NFC و یا این که به کارگیری از منابع چربی در جیره به مراد افزایش مرحله انرژی جیره ((NRC, 2001 3) ) استفاده از منابع خوراکی خوش غذا با امکان هضم پذیری بالا Voelker and Allen ,2003) ) 4) استفاده از افزودنی‌های خوراکی پیش‌ساز گلوکز به‌منظور تامین انرژی در دام(Dan et al 2007) یک عدد از استراتژی های بهبود توازن منفی انرژی در عصر انتقال ، به مراد عادت پذیری گاوها، افزایش مرحله NFC و یا به کارگیری از منابع چربی در جیره به منظور ارتقا سطح انرژی جیره میباشد .
به کارگیری از سطح ها بالای NFC و یا افزایش ناگهانی آن در جیره و یا این که عدم حضور بافر کافی در شکمبه باعث بروز اسیدوز میگردد (NRC, 2001)
غذا
مصرفی در خلال عصر انتقال بحرانی طعام مصرفی گاو در پایین ترین حد خود در چرخه آبستنی-شیردهی قرار دارد .به حیث می برسد در هنگامی که تقاضا برای مواد مغذی ،با بیشترین سرعت، در درحال حاضر ارتقا است،ماده خشک مصرفی در زیر ترین حد خود می باشد . مارکوآرت و همکاران 1997 اشاره کرده اند که در 14 روز انتها آبستنی ،هم برای گاوهای برنا (در زایش نخستین و دوم) و هم برای گاوهای کهن سال (در زایش سوم یا بالاتر)ماده کم آب مصرفی 25 تا 50 در صد کاهش می یابد . چهار عنصر پرمصرف نقش پررنگ ای در سندرم گاو زمین گیر داشته که متاسفانه اکثر اوقات با زایش گاو ارتباط دارا‌هستند .همانگونه که کلسیم،فسفر،منیزیم و پتاسیم خون برای وظایف عصبی و ماهیچه ای اضطراری میباشند مقادیر ناکافی این مواد مغذی می توانند سبب ساز به از دست دادن بضاعت و توان گاو در برخاستن از زمین و ایستادن بر روی پاهایش شوند .

مطالعه دی گاریس و همیاران در سال 2009 نشان داد: خطر ابتلا به ورم پستان بالینی در 180 روز اول دوره شیردهی در اثرتغذیه با جیره های دوره انتقال که جهت ساخت تعادل مثبت انرژی و پروتئین تهیه شده اند، افزایش می یابد . کلیه گاوهای زمان انتقال جهت کاهش خطر ورم پستان محیطی و آلودگی گوساله به عامل ها میکروبی، می بایست در محیطی کم آب و تمیز وضع حمل نمایند . حجم آغوز تولیدی در اولین دوشش، هم بستگی منفی با غلظت ایمونوگلوبولین جی دارد .(پریتچت و همیاران 1991) جویس و سانچز(1994) تاکید نمودند که گوساله های متولد شده از گاوهای تغذیه شده با جیره های با بیش از با DCADپایین، در گیر اسیدوز متابولیکی مزمن شدید شده که این موقعیت می تواند موجب کاهش جذب ایمونوگلوبولین های آغوز شود .

سازش
شکمبه: شواهد جان دار نشان می دهند که که قسمتی از فرآیندهای سازشی شکمبه ،نیازمند افزایش طول پرزها و همچنین ارتقاء نواحی جذبی آن ها می باشد(دیرکسن و همکاران 1985)علاوه بر این ،جمعیت میکروبی شکمبه جهت برقراری اکوسیستم پایداری از باکتری های آمیلولیتیک (مصرف کننده نشاسته) به بازه زمانی کافی نیاز دارا هستند .این باکتری ها که دربرگیرنده استرپتوکوکوس بوویس و جور های لاکتوباسیلوس هستند،مقادیر زیادی اسید لاکتیک ساخت می کنند که موجب کاهش شدید اسیدیته محیط شکمبه می شود .باکتری مصرف کننده اسید لاکتیک مثل مگاسفرا السدنی،سلنوموناس رومیناتوم،و گونه های ویونلا مقادیری از اسید لاکتیک را به پروپیونات تبدیل کرده و با این کار موجب تعدیل اثرات نشاسته بر اسیدیته شکمبه می شوند .تحت بودن پی اچ شکمبه از 6 موجب اختلال هضم فیبر می شود و مصرف ماده کم آب در اسیدوز پایین بالینی کاهش می یابد .



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 15 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

تغذیه 60 تا 70 درصد هزینه رشد نشخوارکنندگان به ویژه بز ها را دربرگیرنده می شود .تغذیه ضعیف تاثیر مستقیم بر تولید شیر،رشدوآبستنی دارااست .تغذیه ضعیف همینطور سبب تولید بیماری های متابولیک و ذیل آمدن ایمنی بزها در برابر باکتریها یا بیماریهای ویروسی می شود .

ماشین آلات خوراک دام

به چه شکل
تغذیه کنید؟ مواد مغذی موادی هستند که بز بایستی برای حفظ و شایسته ترین کارایی از آن‌ها به کار گیری کند . این ترکیبات به پنج گونه با اهمیت تقسیم می شوند: کربوهیدرات ها، پروتیین و لیپیدها و مواد معدنی و ویتامین هاکه هر یک دارنده ویژگی های گوناگون بوده و نیازهای خاص را برآورده می نماید .

کربوهیدرات
ها کربوهیدراتها به عنوان منبع انرژی مشتمل بر قندهای بی آلایش و قندهای چندجزیی می باشند .( ترکیبات قندهای چندجزیی مانند سلولز .)به هر حال بزها و دیگر نشخوارکنندگان دارنده باکتری هایی هستند که در سیستم گوارش آنان زندگی می نماید و می توانند سلولز را بشکند و از انرژی آنان به کار گیری کنند .بزها انرژی خود را از تخمیر میکروبی بدست آورند .

پروتئین
ها پروتیین ها بخش کلیدی از تغذیه بزها میباشند پروتیین ها از اسید آمینه ها ساخته شده اند .پروتئین
در تولید هورمون های رشد و تولیدمثل بزها دخالت داراست و
[read
more=”ادامه مطلب” less=”کاهش متن”]
همچنین پروتئین ها برای تولید بافت عضلانی، بخشی از سیستم ایمنی بدن و انجام فرایندهای متابولیکی با استعمال از پروتئین های خاصی به اسم آنزیم ها دخالت دارند .اگر پروتئین عمده از حد داده شود به عنوان منبع انرژی استعمال خواهد شد .

لیپیدها
چربی و روغن را لیپید می نامیم . لیپیدها در آب حل نمی شوند چربی ها و روغن ها منشا انرژی زیاد توانا می‌باشند .چربی ها 2/25 برابر در هرگرم کالری نسبت به کربوهیدراتها و پروتیین ها انرژی ساخت می کنند .

چربی ها و روغن ها مهمترین تجدید بنا کننده غشا سلولی می‌باشند .آن ها در ساختار هورمونها مخصوصا هورمون استروییدی در تولیدمثل دخالت دارا هستند .

ویتامین
ها ویتامین ها مختص ترین رده مواد مغذی در بعدها کوچک می‌باشند . ویتامین هادو دسته هستند: ویتامین محلول در چربی و ویتامین های محلول در آب که در فرایندهای متابولیسم اهمیت داراست .

مواد
معدنی مواد معدنی از دیگر مواد مغذی متعدد می باشند ،از عناصر متفاوتی ساخته گردیده اند به ویژه کربن . مواد معدنی از موادسازنده انفرادی تشکیل گردیده اند و خیر تنها کر بن .مواد معدنی در ساختار دندان ،استخوانها ، حمل اکسیژن در خون و اکثری از عمل های متابولیکی دخالت دارد . مواد معدنی دو جور هستند: ماكرو مينرال ها كاني هايي می‌باشند كه در مقادير نسبتا بالاتري قضیه نیاز هستند از پاراگراف نمك( سديم و كلر)، كلسيم، فسفر، منيزيم و گوگرد .کلسیم وفسفر می بایست همیشه در نسبت 2 به 1 در جیره ها موضوع استفاده قرار می گیرد . مدل دیگر مواد معدنی که مصرف آن ها کم هست را میکرومینرال می نامیم .مانند: مس، منگنز، ید ،روی و سلنیم . برای آماده کردن نیاز های حیوان از کامل کننده های معدنی تجاری استفاده می کنیم .بی توجهی یه میزان مواد معدنی در جیره منجر خلل ها متابولیسمی فراوانی می شود .در عمده اوقات نماد های نبود مواد معدنی در جیره مشابه متعددی مصرف مواد معدنی در جیره ها می باشد پس براین اساس تشخیص آنها اختلال میباشد .



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

آشنایی
با نژاد گوسفند بلتکس نژاد گوسفند بلتکس جزء نژاد گوسفندان گوشتی است که محل تولد با اهمیت آنها در بلژیک میباشد . گوسفند نژاد بلژیکی بلتکس Beltex به استدلال داشتن پاهای بزرگ و توانا باعث به دستکم رساندن اندازه تلفات بره هنگام بدو تولد یا این که همان سقط جنین گوسفندان گردیده هست .

نژاد گوسفند بلتکس به تیتر نژاد بومی مرزوبوم بلژیک شناخته می شود که از اوایل سال ۱۹۸۰ به مرزو بوم انگلستان صادر شد . اسم مستقر گوسفند در بلژیک Texel میباشد . درصد مرده زایی در گوسفندان اندک است و به راحتی شاهد به دنیاآمدن بره خواهید بود .

 ماشین آلات خوراک دام

مشخصات
ظاهری گوسفند بلژیکی بلتکس به گوشه ای از تن گوسفند که به جای دم قرار دارد دنبه یا به عبارتی دُمبه گفته می شود . این نژاد گوسفند بخشی از نژاد گوسفندان گوشتی و بدون دنبه می باشد .

دارای پشم متوسط و به رنگ سپید .
چشم
های بزرگ پاهای
تعالی و قوی جثه
ای بزرگ میانگین
وزن گوسفند وزن
قوچ ۹۰ کیلوگرم و وزن میش ۷۰ کیلوگرم در مدت بلوغ متوسط
قد قوچ ۶۰ سانتی متر و میش ۵۰ سانتی متر در بازه زمانی بلوغ

اعتنا داشته باشید که به استدلال داشتن گوشت عالی نژاد گوسفند بلژیکی از قوچ بلتکس بعنوان یک نژاد عالی برای انجام عملیات تلقیح تصنعی گوسفندان و تصحیح نژاد گوسفندی استفاده می شود .

با انجام عمل تلقیح تصنعی و مصنوعی و اسپرم گیری از قوچ بلتکس با میش از نژادهای دیگر و چه بسا جفت گیری قوچ بلتکس با نژادهای دیگر قابلیت میلاد بره های گوشتی وجود داراست .

 



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 12 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

تنظیم
نمودن جیره نویسی بره پرواری: همان‌طور که در بالا ذکر شوید جیره بره پرواری بایستی به‌گونه‌ای تنظیم گردد که انرژی و مواد مغذی از قبیل اسیدهای آمینه، مکمل‌های ویتامینی و معدنی ما یحتاج دام را برآورد کند . این دسته جیره درواقع متشکل از چند ماده خوراکی هست که می بایست به‌صورت اندازه ماده خشک مصرفی باشد تا بتواند احتیاجات دام پرواری را به مقطع 24 ساعت تأمین نماید .

ماشین آلات خوراک دام
جیره
نویسی بره پرواری روش‌های
تنظیم نمودن جیره بره پرواری: مطابق مطالب فوق، هدف از جیره متعادل و متوازن تأمین احتیاجات دام هست . ابتدا باید احتیاجات دام را بر شالوده جداول خاصی (همانند جداول AFRC،ARC،NRC و . . .) با اعتنا به حالت بدنی و فیزیکی بره (سن، نژاد، وزن و غیره) استخراج گردد .

جدول
1- جدول احتیاجات غذایی بره پرواری:

انرژی قابل متابولیسم کیلوکالری بر کیلوگرم پروتئین
نپخته (درصد) کلسیم (درصد) فسفرقابل‌دسترس (درصد) ماه
نخستین پرواربندی 2200 5/13 35/0 25/0 ماه
دوم پرواربندی 2100 13 35/0 25/0 ماه
سوم پرواربندی 2000 5/12 35/0 25/0

و بعد چک اقلام خوراکی در آزمایشگاه و یا این که با استعمال از جداول، ارزیابی شیمیایی مواد چهره گیرد؛ و درنهایت نیز به‌صورت دستی و یا این که کامپیوتری اقدام به تهیه جیره می‌توان نمود .

برای
تهیه و تنظیم جیره به‌صورت دستی می‌توان از روش‌های مختلفی به کارگیری نمود که عبارت‌اند از: راه جبری .
روش آزمون‌وخطا .
شیوه مربع پیرسون .
رویکرد حل ماتریس .
در تهیه و تنظیم جیره به رویکرد کامپیوتری می‌توان از نرم‌افزارهای متداولی همچون uffda و wuffda به کارگیری نمود .
به‌طورکلی
پروسه تنظيم جيره بره پرواری را می‌توان به‌صورت ذیل ابلاغ نمود: 1-برآورد احتياجات غذايي بره پرواری (جدول 1) .
2- به عمل بردن بهترین خوراک در جیره (از جنبه کمیت، کیفیت و مقرون‌به‌صرفه بودن) .
3- به دست آوردن میزان انرژی و بقیه مواد مغذی جانور در هر غذا با به کارگیری از جداول نظارت و تجزیه شیمیایی غذا .
4- تنظيم نمودن جيره بره پرواری با استعمال از رویکرد دستی و کامپیوتری .
تغذیه
بره­ های پرواری: همان‌طور که بیش از این اشاره گردید جیره بره پرواری به‌عنوان یکی از فاکتورهای تأثیرگذار در مبحث پرواربندی هست و نقش مضاعف مهمی را در سودآوری و کاهش هزینه‌ها قادر است ایفا کند؛ چون در‌صورتی‌که به هر دلیلی جیره نا مناسب تهیه شود نه‌تنها بازدهی و سودی در پی ندارد بلکه منجر ضرر و کاهش تولید در پرواربندی می­گردد . به‌عنوان‌مثال، اشخاصی می‌باشند برای اینکه پرواربندی سریع انجام شود اندازه جیره را بخش اعظم می نمایند و یا این که این که از جیره بی‌کیفیت استعمال مینمایند این جور از پرواربندی نه‌تنها سودی به یار ندارد بلکه برای دامدار ضرر و زیان و ارتقاء هزینه‌های مازاد را به دنبال داراست .
بهتر می باشد که جیره بره پرواری به‌تدریج عوض گردد تا بره‌ها به آن عادت نمایند (معمولاً زمان عادت‌پذیری 14 روز است) چون اگر به‌طور ناگهانی با کنسانتره تغذیه شوند ممکن میباشد مبتلا عارضه اسید وز و بقیه بیماری‌های گوارشی شوند . همچنین بهتر هست در اوایل دوره پرواربندی، بره‌ها در برابر بیماری آنتروتوکسمی (پرخوری) واکسینه شوند . معمولاً بره‌هایی که پروار میشوند و ارتقا وزن مناسبی دارند آنان را به مرتع برای چرای آزاد نمی‌برند زیرا سبب ساز کاهش رشد و افت وزن در بره‌ها می شود . حالا چنانچه به دلایلی ازجمله بالا بودن کیفیت مراتع، بره به مرتع روند، خوبتر است قبل از رفتن آنها از داروهای ضد انگلی همانند فنوتيازين، تيابندوزول، هالوكسون و يا تتراميزول به کارگیری گردد .



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 11 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

کنسانتره
پروار گوسفندی سبک وزن امروزه با توسعه و گسترش رو به رویش جمعیت دنیا ، نیاز به تامین طعام هم ارتقاء پیدا کرده می باشد و فراورده های پروتئنی دامی و از جمله گوشت قرمز رنگ ، یک عدد از مهم‌ترین احتیاجات بشر می باشد . برای ارتقا ساخت گوشت مهم ترین راهکار پرواربندی دام می باشد . پروار بندی گوسفند به معنی چاق کردن گوسفند و تولید حداکثر بیشتر وزن جهت تامین گوشت می باشد . گوسفندهای پرواری شیوه نگهداری و تغذیه متفاوتی با گوسفندهای دیگر دارا‌هستند . پرواربندی گوسفند در یک مدت و عصر معلوم اعمال می شود و گوسفندهایی با بیشترین سرعت رویش مناسب ترین دام ها برای پرواربندی می‌باشند . برای بدست آوردن حداکثر گوشت و صرف دستکم هزینه می بایست از گوسفندهای برنا و تندرست برای پرواربندی استفاده نمود و گوسفندهای پیر منجر اتلاف وقت و هزینه می شوند و بایستی به رویش دام هایی توجه شود که با سرعت رویش بخش اعظم به ذخیره بافت های عضلانی می پردازند . لذا بكارگیری روشهای مطلوب پرواربندی و رعایت اصول درست تغذیه در ارتفاع عصر پرواربندی از مهم ترین دست اندرکاران تاثیرگذار در پرواربندی گوسفند می باشد .

ماشین آلات خوراک دام
خصوصیت های کنسانتره پرواری دام سبک باتقوا :
تامین کننده کلیه احتیاجات غذایی گوسفند
قابلیت و امکان هضم بالا و خوش خوراکی
افزایش و بهبود رشد
بهبود عملکرد تولیدمثلی و ارتقاء دوقلوزایی
ارتقاء فایده وری و فیض آوری بالا
توصيه
هاي مديريتي : زمان عادت پذيري دام براي مصرف كنسانتره جديد رعايت گردد .
تعداد دفعات طعام دهی به سه بار در روز ارتقاء یابد .
مصرف كنسانتره با روزي 250 گرم به ازاي هر مرکز دام مقدمه شود .
در صورت به کار گیری از کنسانتره برای اولین بار واکسن آنتروتوکسمی تزریق گردد .
در فصل تابستان دام ها در ساعت ها خنک روز به مصرف خوراک ترغيب شوند .
آب تميز ، تندرست و كافي در دسترس دام قرار داده شود .

مقدار قطعات علوفه یکنواخت و بین 5/3-3 سانتیمتر ( ریزتر یا این که درشت تر بودن منجر معضلات هضم و جذب می شود) از کنسانتره فرموله شده با تهیه و تنظیم دقیق میزان انرژی و پروتئین ، مواد معدنی و ویتامین های مورد نیاز به کارگیری شود .
نکته
مهم: مصرف علوفه مرغوب وآماده سازی بخش علوفه ای غذا از اهمیت ویژه ای برخوردار هست .
توصیه
های مصرف: این خوراک جهت بره های پرواری از سه ماهگی به سپس قابل مصرف می باشد .
مقدار
مصرف: با
دقت به مدت برهه زمانی پرواربندی از 900 الی 1700گرم در روز به ازاء هر رأس



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 11 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

تغییر و تحول
جور جایگزین شیر زیاد پیش می آید که تهیه و خرید یک گونه جایگزین شیر مصرفی یک گاوداری ، بدلایل متفاوت ممکن نمی گردد . در این موردها با دقت به تفاوت مزه و بوی انواع جایگزین شیر با همدیگر ، سفارش می‌گردد از برنامه بالا یعنی استعمال از ترکیب جایگزین شیر و شیر گاو به نسبت مناسب برای تغذیه گوساله های پیشین استفاده شود . برای گوساله های نوزاد هم برنامه تغذیه پایه ای گاوداری ادامه می یابد . با دقت به تفاوت های جزیی آماده سازی و مصرف گونه های جایگزین شیر با همدیگر ، در دست گرفتن دقیق و ضعیف تندستی و اشتهای تمام گوساله ها در او‌لین هفته تغییر‌و تحول ، اکیداً سفارش می گردد . گرچه ریسک این تغییر و تحول در گوساله های بزرگتر ( ۴۵ تا ۹۰ روزه ) فراوان کمتر هست البته کنترل تن درستی و اشتهای آنها نیز کلیدی می باشد .

ماشین آلات خوراک دام

مزایای
جایگزین شیر و استعمال از آن ۱-
ترکیب اثبات و بدون تغییر‌و تحول از حیث میزان پروتئین و چربی ۲-
تامین نیاز گوساله به اشکال ویتامین ها و مواد معدنی موضوع نیاز ۳- اندک کردن اندازه فعالیت کارگری در مقام گوساله ها و هم در مدت انتقال شیر از شیر دوشی به گوساله دانی .
۴- کاهش ریسک بیماری هایی که با شیر از مامان به گوساله منتقل می شوند .
۵-
امکان استعمال از گونه های بهبود دهنده های رشد نظیر پروبیوتیک ها در جایگزین شیر ۶-
ارتقاء نسبی اشتها و مصرف طعام در زمان های از شیر گیری و ابتدا مصرف غذای خشک ۷-
قابلیت مقدار گیری و انتخاب آسانتر میزان شیر میل کردن هر گوساله ۸-
صرفه جویی اقتصادی به استدلال اختلاف ارزش با شیر گاو
برخی
نکات در رابطه استفاده از جایگزین شیر گوساله ۱- شست و شو و ضدعفونی دقیق دستگاه ، لوله ها ، بطری ها ، سطل ها ، راز پستانک ها و ظروف آماده سازی و مصرف جایگزین شیر گوساله بصورت مرتب و پس از هر توشه شیر خوراندن اکیداً توصیه می گردد . یکی از رویه های درست این کار ، شستشوی اول با آب ۶۰ مرتبه سانتی گراد ، آنگاه ضدعفونی و چربی زدایی آن با محلول ۲۵ / ۰ درصد ( یک به چهارصد ) شوینده کارکشته پرا کسیدی و آنگاه تخلیه و آب کشیدن با آب منزه ۴۵تا ۴۰ جايگاه سانتی گراد می باشد .

۲- پیشنهاد می شود در بازه تغییر تحول گونه جایگزین شیر گوساله به مقدار پروتئین ، چربی ، فیبر ، اندازه ویتامین ها و نمک های معدنی بخصوص ویتامین های A , B , C کولین ، آهن ، روی ، مس ، سلنیوم و پروبیوتیک ها اعتنا شود . در چهره تغییر و تحول دسته شیر از محلول با پروتئین و چربی و فیبر کمتر جنس با پروتئین با چربی با فیبر اکثر ، در اختیار گرفتن اشتها و مصرف و تمامی کارداران تندستی از اهمیت بیشتری برخوردار هست .



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور


پاسخ شیردهی گاوهای شیرده ای که با آنزیم های کاهش فیبر یافته تغذیه گردیده اند متناقض بوده هست . مفید بودن آنزیم های کاهش فیبر یافته برای بهبود تولید شیر تنها در سی درصد مطالعات تحلیل شده است؛ با این حال، هشت آزمایش نتایج مثبت داشته اند .
بر مبنا تست هایی که در این مطالعه به فعالیت رفته است، ارتقا میانگین ساخت شیر به استدلال اضافه شدن آنزیم 5 .5 پوند در هر روز بوده (به 2 .6 تا 13 .9 پوند در روز رسیده است)؛ هنگامی که گاوها با آنزیم های کاهش فیبر یافته تغذیه شده اند، هیچ کدام از این آزمایش ها کاهش ساخت شیر را نشان نمی دهد . با این حال، عکس العمل و پاسخ شیردهی به اندازه متعددی به دوز آنزیم، مخلوط آنزیم و روش استفاده از آنزیم در جیره های غذایی بستگی دارد .

ماشین آلات خوراک دام

دوز
ذیل نتایج مثبت را نشان می دهد پژوهشگران دانش کده دلاور (Delaware) تاثیر کربوکسی متیل سلولاز (CMC) و کمپلکس زایلاناز را با دو غلظت متعدد بر روی تولید شیر در گاوهای شیرده مطالعه کرده اند .

با کمال تعجب، پژوهشگران دریافتند که درمان با آنزیم با غلظت پایین،1,600 واحد CMC و 7,300 واحد زایلاناز در هر پوند از علوفه خشک، خیر با غلظت بالا یعنی 4,000 واحد CMC و 18,200 واحد زایلاناز، ساخت شیر را 6 .8 درصد بهبود می بخشد .
به همین ترتیب، جایگزینی ترکیب آنزیم کاهش فیبر یافته با اندازه زیر دوز (1 .2 گرم/پوند علوفه خشک) در گاوهایی که نو شیردهی را آغاز کرده اند ایجاد شیر را 3 .2 درصد ارتقاء می دهد اما مقدار غلظت نباید عمده از این میزان باشد (2 .3 گرم/پوند علوفه خشک) .
فعالیت
آنزیم بر خروجی تاثیر می گذارد
نتایج دانشکده دلاور با نتایج مطالعه کالج آیداهو(Idaho) ایالات متحده در تضاد بوده می‌باشد .
در این مطالعه تولید شیر در گاوهایی که در اولِ شیردهی خویش میباشند 13 .9 پوند در روز افزایش یافته میباشد . گاوهایی که محلول آنزیمی را مصرف می نمایند که دربردارنده سلولاز و زایلاناز می‌باشند میزان تولید را 1 .1 میلی لیتر در هر پوند از علوفه کم آب افزایش داده اند . با این حال، در گاوهایی که با مقدار زیر خیس (0 .6 میلی لیتر در هر پوند از علوفه خشک) یا فراتر (2 .3 میلی لیتر در هر پوند از علوفه خشک) آنزیم تغذیه گردیده اند، افزایش ایجاد شیر مشاهده نشده میباشد .
کمبود برخورد شیردهی در غلظت زیر نشان دهنده عمل ناکافی آنزیم غذایی است؛ ولی علت کاهش واکنش آنزیم در برهه زمانی طولانی تر شدن اندازه بالای تکمیل کننده معین نمی باشد .

سه
فرضیه در قضیه نبود واکنش شیردهی در بازه زمانی استعمال از اندازه دوز بالای آنزیم وجود دارااست که به ترتیب ذیل می باشد: •ممکن میباشد به ادله برخورد منفی آنزیم به ارتقاء غلظت محصول تعامل آنزیم سوبسترا باشد .
•تخمیر قندهایی که از طریق هیدرولیز دیواره سلولی تولید گردیده اند ممکن هست pH شکمبه را به سطحی برساند که بازدارنده از هضم دیواره سلولی می شود .
•این قابلیت و امکان وجود دارااست که آنزیم های برون زاد با جمعیت شکمبه برای محل های اتصال سلولوزی موجود در خوراک رقابت می کنند .
نقش
ترکیبات آنزیمی



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 9 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

معرفی
تجهیزات گاوداری معرفی
دستگاه فیدر میکسر اقتصادی بودن تولیدها دامی به طور بخش اعظم تابع نوع خوراک،تعادل جیره‌های غذایی و بازده غذایی است و با دقت به رشد روز افزون جمعیت و محدودیت در ارتقا کمیت دام، صرفا رویکرد موجود، ارتقاء کیفیت و بضاعت و توان تولیدی دامها از نحوه شناسایی نیازهای دام و تهیه جیره‌های متناسب با این نیاز می‌باشد .
طی سال های اخیر،تحولات متعددی در سیستم‌های تغذیه گاوهای شیری صورت گرفته، ولی ممکن است یکی از مهم‌ترین آنان منش مخلوط کامل است که بصورت محدود یا آزاد در اختیار دام قرار می‌گیرد .

ماشین آلات خوراک دام
در روش TMR ،کنساتره و مواد علوفه‌ای در باطن فیدر_میکسر مخلوط شده و به طورمستقیم با فیدر و یا این که از نحوه تسمه نقاله یا این که واگن‌های پخش کننده در اختیار گاوها قرار می‌گیرد .
TMR قابلیت دستیابی دام را به تمام مواد زمینه نیاز را مهیا کرده و با اعمال در دست گرفتن بخش اعظم بر روی روند تغذیه دام، سبب بهبود تغذیه میشود و این زمان را به دامپرور می دهد تا کنترل و تحلیل بیشتری بر روی مواد غذایی مصرفی دام داشته باشد . لذا می‌توان بیان کرد که اشاعه فرهنگ وتمدن به کار گیری از دستگاه فیدر_میکسر توسط مجموعه دامپروری و کشاورزی میتواند قدمی نوین جهت ارتقای کیفیت خوراک دهی در عرصه دامپروری مملکت باشد .
امروزه اتومبیل آلات زیادی جهت انجام پروسه TMR به رخ کاتر، فیدر و میکسر ساخته گردیده که هر کدام مزایا و معایب یگانه خود را دارااست .
به
طور کلی ویژگی‌های یک ماشین TMR ساز ایده‌آل (کاتر و میکسر) و یک تغذیه کننده مطلوب (فیدر) عبارتند از: 1- همت محور خردکن و ادغام کن باید به طور بی نقص گشوده بوده و بارگیری به راحتی صورت گیرد، به نحوی که علوفه و بقیه غذا دام به آسانی وارد دستگاه گردیده و کیله مواد غذایی به سرعت خورد و ترکیب شوند، بنابراین افزایش سرعت کاتر و میکسر از مزایای این دستگاه مطلوب محسوب می‌شود .
متاع تیغه‌های واقع بر روی محور بایستی به گونه‌ای باشد که مواد را له نکند، بلکه آنها را به راحتی برش دهد .
چرخش آهسته محور،مانع از له شدن مواد غذایی و در نتیجه منجر مراقبت ارزش مواد غذایی می شود .
2- از انجایی که فعالیت کنترل تکان محور به عهده گیربکس می‌باشد، لذا مدل گیربکس و کیفیت قطعات داخلی آن از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردارند .
3- یک عدد از نکات دوچندان مهم، میزان مصرف انرژی(اسب بخار) می‌باشد .
یک فیدر _میکسر عالی بایستی با دست کم اخذ نیرو از کشنده(تراکتور) حداکثر کارایی را داشته باشد . گیربکس به برهان دارا بودن قابلیت و امکان تحمل فشار سنگین،نیرو را از تراکتور به محور فیدر منتقل می‌کند، به این ترتیب با تغییر تحول و در دست گرفتن سرعت به سادگی می‌توان نیروی مصرفی تراکتور(اسب بخار) را کاهش داد، که در این رخ دامدار قادر است از یک تراکتور کوچکتر و ارزانتر به کارگیری نماید . نقش یک گیربکس با کیفیت و قادر در کاهش مصرف انرژی(اسب بخار) فراوان با اهمیت است، بطور نمونه توان موءثر اتومبیل برای آسیاب کردن سیلو و علوفه در حدود 35 اسب بخارمی‌باشد . بنابراین یک گیربکس مناسب باید بتواند چند سال با دستکم سرویس، تعمیر و نگهداری، خدمات مطلوب رابه فیدر ارائه دهد .
4- تعداد قطعات متحرک درون فیدر در کارایی آن زیاد مؤثر می‌باشد . هرچه تعداد محورها و قطعات متحرک کمتر باشد، فیدر با توان بیشتری کار مخلوط کردن را انجام می دهد . در فیدرهای نسل جدید با بهره‌گیری از تکنولوژی پیشرفته ماشین‌سازی، قطر محور (اوگر) افزایش یافته و به یک عدد محدود شده‌اند ولی در عوض، جنبش محورهای کمکی واقع در جداره داخلی فیدر، خوراک را به سمت محور دارای اهمیت جهت دهی کرده و با دستکم انرژی، حداکثر سعی را ایجاد مینمایند .
5- استحکام بدنه و ساختار فیدر از نکات مضاعف اصلی است . از آنجایی که معمولا رانندگان غیر حرفه ای از فیدر استعمال می‌کند، لذا ضریب ضربه پذیری و برخورد با موانع در دامپروری‌ها بسیار بالاست، به این ترتیب هرچه فیدر، شاسی قویتر و بدنه محکم‌تری داشته باشد قدمت و ماندگاری آن عمده خواهد بود . از طرفی ضخامت ورق آهن، ظرافت و استحکام جوش‌کاری بدنه فیدر به عامل در معرض قرار دریافت کردن آن با مواد غذایی مرطوب و در سود احتمال پوسیدگی از اهمیت ویژه‌ای بر خوردار است .
6- قابلیت و امکان درب خروجی فیدر به سمت بالا و ذیل با دقت به طول آخورها دوچندان حائز اهمیت می ‌باشد .
یک عدد از مشکلات بیشتر فیدرها هنگام تخلیه خوراک، عدم قابلیت و امکان تهیه صحیح نسبت به آخور و تلاش ناقص پمپ هیدرولیک و ریزش طعام در اطراف آخور می‌باشد .
مدل پمپ هیدرولیک و مرغوبیت آن باعث ارتقا سعی خروجی خوراک میگردد . هماهنگی ابعاد وپهنای درب خروجی با سرعت محور (اوگر) نیز دوچندان کلیدی هست . تلاش درست درب هیدرولیکی خروجی و نقاله‌های تخلیه خوراک دام باعث خروج یکنواخت و سرعت بالا TMR و درنتیجه منجر بهبود مدیر تغذیه و در اختیار گرفتن اکثر بر روی روند غذا دهی دام میشود .
7-
مجهز بودن به سیستم توزین: سیستم توزین قابلیت برنامه‌ریزی داشته و قدرتمند می‌باشد با کمک یک دستورالعمل غذایی صحیح با دقت %99، بالانس بدون نقص مواد غذایی(ذرت، علوفه،یونجه و . . .) را بر حسب تعداد دام انجام دهد . سیسیتم توزین، در اختیار گرفتن پروسه غذادهی متناسب با ترکیب گله را که یک امر با اهمیت در مدیریت گله می‌باشدامکان‌پذیر ساخته و سبب عدم نیاز به نیروی حرفه ای جهت خوراک دهی می‌شود .
8- مجهز بودن فیدر به کاتر سیلو که موجب نگهداری کیفیت سیلو، خودداری از کپک زدگی و برداشت موضوع نیاز شده و فعالیت تخمیر به چهره بدون نقص انجام می‌‌پذیرد .
9- تغذیه به وسیله خوراک تماما ترکیب موجب ارتقاء مصرف خوراک به وسیله دام به ادله خوش خوراک‌تر شدن طعام و در فیض فزایش تولید شیر و گوشت و همینطور سبب کاهش دوریز خوراک و صرفه‌جویی در هزینه‌ها می‌شود .



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 6 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

نکات
کاربردی در مدیر تغذیه ای گاو های شیری -گاوها را بر اساس تراز ی شیرواری یا این که مقدار ایجاد که مدل بندی نموده و و بر مبنا نیازهایشان تغذیه نمایند .
در طول سال از برنامه ی تغذیه ای که اقتصادی و متعادل گردیده باشد و بتواند نیازهای حیوان را برآورده نماید به کار گیری کنیدمدیران برنده واحد های ایجاد دامی با عجین نمودن هنر و تجربه ی گذشتگان با علوم توسعه یافته ی تغذیه ای مدرن که آمیزه ای جذاب توجهی را زیر تیتر مدیریت تغذیه ای به وجود آورده اند که با کاربرد علمی این برنامه ها در مزارع دامپروری و با فیض آورنمودن این بخش تولیدی برای سرمایه گذاران این واحد ها که مورد ی مطمئنی در رابطه با تضمین اقتصادی فعالیتشان آماده می آورند .

ماشین آلات خوراک دام

مدیران مذبور اکثر علت موفقیتشان را علم وعلاقه به مسئله ی مسئله کار و پایین حیث به دست آوردن نکات ریزی می دانند که اگر چه معمولی و عملی میباشند اما اکثر زمان ها از روءیت کرد اشخاص مخفی باقی‌مانده و یا این که به زمینه اجراگذاشته نمی شوند .
در زیر به یک‌سری از آن‌ها که می توانند در قضیه ی تغذیه کاربردی گاوهای شیری موءثر و سودمند باشند که اشاره می شود
نکات
همگانی در تغذیه گاوهای شیری : ۱- گاوها را بر اساس سطح ی شیرواری یا این که اندازه ایجاد که جور بندی نموده و و بر شالوده نیازهایشان تغذیه نمایند .

۲- در طول سال از برنامه ی تغذیه ای که اقتصادی و متعادل گردیده باشد و بتواند نیازهای حیوان را برآورده کند استعمال فرمایید .

۳- جهت مصرف حداکثر اندازه غذا مخصوص که خوش خوراکی جیره مد نظر بوده و برای این منظور از اقلام خوراکی متنوع و با کیفیت خوب استعمال فرمائید .

۴- دستگاه گوارش گاوها از نصیب های فراوان فعال بدن می باشند برای کار خوبتر این دستگاه از دادن مواد مشخص غافل نباشید .

۵- دفعات خوراکی دادن به گاوها را تنظیم نموده و مطابق برنامه عمل کنید .

۶- گاوها عشق و علاقه خاصی به به کارگیری از علوفه های نو و آب دار دارند که در رخ در دسترس و ارزان بودن در تغذیه ی آن را به کار ببرید .

۷- ترکیبات مواد مغذی اقلام خوراکی متنوع و متغییر می‌باشد . با نظارت آزمایشگاهی آن ها از اجزای مواد مغذی جیره ی فرموله گردیده اطمینان حاصل کنید .

۸-
آب تمیز که سالم و گوارا به صورتی مستمر در اختیار گاوها قرار دهید
۹- موقعیت محیطی قابل قبولی به خصوص در فصول فصل‌تابستان و فصل‌زمستان برای گاوها آماده فرمائید .

۱۰- هر دسته تغییری در جیره ی غذایی را به تدریج به انجام برسانید .

۱۱-
از جیره های مخلوط به کار گیری فرمایید (کنسانتره -علوفه )
۱۲- ضمن خشبی بودن علوفه ی مصرفی که قلعه های خرد شده علوفه ریز باشد .

۱۳- پیشبینی ها ضروری جهت به حد اقل رسانیدن تلفات غذا را به فعالیت آورید .

۱۴- جهت اطمینان از میزان کافی خوراک مصرفی در جیره حد اطمینان را مد حیث بگیرید .

۱۵- ضمن اختصاص دادن گارگران دلسوز و وظیفه شناس جهت رسیدگی به تغذیه گاوها کارگران این بخش را به دفعات عوض نکنید .

۱۶-
تغذیه از موارد بودار را در ۵/۰ تا ۲ ساعت قبل از شیر دوشی یا آن‌گاه از شیر دوشی به انجام رسانید
۱۷- علوفه را به بازه زمانی طولانی ذخیره ننموده و در موقع مصرف از عدم وجود کپک و قارچ زدگی و اجسام خارجی مطمئن گردید .

۱۸- برای رویارویی با دلایل مصرف جسم فرنگی احتمالی مگنت یا آهن ربا به حیوان بخورانید .

۱۹- برنامه ی جنگ با انگل ها به خصوص انگلهای دستگاه گوارش را با جدیت پی گیری نمایید .

۲۰- در موقع استعمال از جیره های دربردارنده ذرات ریز یا آردی به خواسته راندمان خوب تر غذا مصرفی و دوری از ضایعات تنفسی از مواد تر کننده و چسباننده نظیر چربی یا ملاس به کار گیری نمائید .

تغذیه ی زمان ای یا این که مرحله ای عبارتست از : پباده سازی برنامه های تغذیه ای گاوها براساس مقدار ایجاد – مصرف غذا – تغییر و تحول وزن بدن و زایمان .

ترتیب
تولید در گاوهای شیری به صورت زیر می باشد : ۱-
زمان ی اوج شیر دهی
۲- زمان ی افزایش اندوخته های تن (افزایش وزن ) .
۵و۴- زمان ی کم آب (۲ ماه آخری آبستنی ) بر شالوده پنج تراز ساخت حیوان به شرح پایین می باشد :
۱-
از هنگام زایمان تا ۸۰ روز آن‌گاه از آن ۲- ۸۰ تا ۲۰۰ روز آن گاه از زایمان ۳- ۲۰۰ تا ۳۰۵ روز بعد از آن از وضع حمل ۴- ۴۵ تا ۶۰ روز قبلی از زایمان
۵- تیم گاوهای که دوره بی آبی آن ها رو به اتمام می‌باشد .

با
توجه به این روند برنامه های تغذیه ای مخصوص جهت تولید بخش اعظم و نگهداری سالم گاوهای شیری اعمال می گردد : ۱- برنامه های تغذیه ای در سطح اولیه تولید : پس از زایش تولید شیر به سرعت ارتقا می یابد و در ۶ تا ۸ هفته به بیشترین اندازه می برسد ولی مصرف خوراک نسبت به نیازهای تولیدافزایش نمی یابد به جور ای که بیشترین مقدار مصرف ماده ی خشک ۱۲ تا ۱۵ هفته پس از زایش خواهد بود از این رو بیشترین ماده گاوهای شیرده برای ۸ تا ۱۰ هفته در حالت تعادل منفی انرژی خواهند بود .

گاوهای پر شیر احتمالاً تا هفته ی بیستم و یا اکثر در تعادل منفی انرژی خواهند بود . گاو شیر روستا فقدان انرژی دریافتی برای تولید شیر را از اندوخته های بدن تامین کرده و در این دوره از وزن آن کاسته می شود بازه زمانی بحرانی تغذیه ی گاوهای شیر آبادی از بازه زایش تا نقط ی اوج شیر دهی می باشد .

هر کیلوگرم ارتقا شیر در این عصر ۲۰۰ کیلوگرم شیر عمده در کل زمان ی شیر دهی را در پی خواهد داشت .
در این زمان رعایت نکات زیر اضطراری است :
– از تغییرات ناگهانی و پرسرعت جیره که موجب غم های گوارشی می شود خود داری نموده و تغییرات تدریجی را دست اندک دو هفته پیش از زایش ابتدا نمایید .

– از ارتقاء کنسانتره تا موقع برطرف شدن تنش های مربوطه به زایش جلوگیری نموده و مرحله آن را در حدی نگهدارید که گاو شیر قریه با دریافت حداقل میزان ADF (۱۸ تا ۱۹ درصد ) ضمن بر خورداری از تن درستی دستگاه گوارش شیر با کیفیتی نیز ایجاد نماید .

-میزان مصرف کنسانتره نباید بیش از ۵/۲ درصد وزن تن باشد . تعداد دفعات تغذیه ای کنسانتره بایستی ارتقاء یافته و هر بار با میزان اندکی کنسانتره تغذیه شود .

– دقت کافی در زمینه تامین مواد مورد نیاز گاو شیر ده و نسبت صحیح آن با انرژی که مقدار قابل توجهی از آن از اندوخته های چربی تن تامین می شود اعمال نمائید در این سطح از مواد ازته ی غیر پروتیینی با تجزیه ی کم در شکمبه استعمال کنید .

– با استعمال از علوفه های مرغوب و کیفیت عالی خوب و دست اندرکاران اشتها آورمصرف ماده ی خشک را ارتقاء دهید .

– عملکرد فرمائید علوفه های موضوع تغذیه به قطعات ریز خرد نشوند و در چهره الزام از چنین علوفه هایی برای نگهداری تعادل PH شکمبه و کاهش اسیدوز و دیگر ناراحتی های گوارشی بافرهای شیمیایی مثل بی کربنات سدیم استعمال فرمائید . – دست اندرکاران استرس زا مانند واکسیناسیون سم چینی خزینه ضد کنه و… . . را به سپس از سپری شدن نقطع ی عطف شیر دهی موکول فرمائید .

– به کار گیری از مکمل نیاسین که ممکن است از زمان ی خشک مقدمه گردیده بایستی برای گاوهای مالامال شیر ادامه یابد در این شرایط مصرف غذا احتمالاً عمده و احتمال پیدایش کنیوز کمتر خواهد بود .

– با تغذیه ازمکمل های مالامال انرژی مانند چربی و ملاس مصرف انرژی را بالا ببرید .

۲-
مدیر تغذیه ای در سطح دوم شیر دهی :
در این زمان گاو سطح اساسی پیک (peak) با حداکثر ایجاد را سپری کرده و برخورد های حیوان به وضعیت معمولی برگشته و می تواند در فیس برخورداری از جیره ی متوازن بضاعت های تولیدی خود را بروز دهد .

در این سطح مدیریت گاوداری گاوهای مسئله نظر را از نظر حالت بدنی محاسبه نموده و در چهره بازخورد با مورد ها غیر معمولی مانند پرورش بی رویه گاوها و یا این که لاغری بیش از حد آنها درصدد تصحیح جیره بر آیید .

۳-
مدیر تغذیه ای در مرحله آخر شیر دهی :
مدیریت تغذیه ای گاوهای شیرده در این مرحله آسان خیس از فرایند دیگر است چون در این تراز مصرف مواد غذایی اکثر از نیازهای ساخت شیر بوده تولید شیر رو به کاهش میباشد .

نکاتی
که مد نظر مدیریت گاوداری بایستی باشد عبارتند از:
– کاهش وزن ساخت گردیده در آغاز دوره ی شیر دهی می بایست به دسته ای جبران شود که گاودر آغاز زمان ی خشک از وزن مناسبی برخوردار باشد .

– حداکثر کوشش در ارتباط با دوام شیر دهی در حد قابلیت به فعالیت آید .

– تلیسه های جوان نیازهای ویژه ای برای پرورش دارا هستند . بنابر این برای ایجاد رویش در تلیسه ۲ ساله ۲۰ درصد و برای تلیسه های ۳ ساله ۱۰ درصد از مواد غذایی عمده از تعداد زمینه نیاز برای محافظت مراد شود .

– با دقت به تقاضای قلیل مواد مغذی می بضاعت و توان نسبت علوفه به کنسانتره را ارتقا داده و با به کار گیری از ترکیبات ازت دار غیر پروتئینی هزینه های غذایی را کاهش داد .

– جهت کم آب کردن گاوها در پایان این تراز میتوان غذا و آب مصرفی را محدود نمود .

۴-
مدیر تغذیه ای گاوهای کم آب :
-به خواسته مهیا سازی گاو برای شیر دهی بعدی باید یک عصر ی خشک در لحاظ گرفته شود .

-با در حیث دریافت کردن یک زمان ی خشک ۶۰ روزه تولید شیردهی بعد برای عمده ماده گاوها بهینه خواهد بود .

-اگر عصر ی خشک کمتر از ۴۰ روز باشد بافت پستان مقطع کافی برای مرمت نداشته و در فیض تولید شیر در شیر دهی ایده آل نخواهد بود . در‌صورتی‌که دوره ی خشک بیش از ۷۰ روز باشد گاوبیش از میزان تپل می شود درحالی که تولید شیر در شیر دهی بعد از آن عمده نبوده و دشواری چاقی نیز در پی خواهد آمد .

-گفته می شود که بازدهی مصرف انرژی برای بافت سازی به هنگام شیر دهی بخش اعظم از عصر ی خشک می باشد از این رو باید کوشش کرد که کاهش وزن گاو در هفته های پایانی شیر دهی جبران گردد .

-بدین ترتیب ارتقاء وزن ماده گاو در عصر کم آب بیشتر مربوط به رشد جنین خواهد بود .
مواردی که در این مرحله در موضوع تغذیه ی گاوها در لحاظ می باشند عبارتند از :
– مصرف کلسیم بایستی به کمتر از ۱۰۰ گرم در روز محدود شود و هم برهه زمانی فسفر کافی در اختیار گاو ها قرار گیرد ( ۳۵ تا ۴۰ گرم فسفر در روز برای نژادهای بزرگ) کلسیم اکثر به ویژه در شرای جیره از نظر فسفر نبود داشته باشد احتمال بروز تب شیر را افزایش خواهد اعطا کرد .

– در‌صورتی‌که علوفه نبود سلنیوم دارد بایستی روزمره ۳ تا ۵ میلی گرم سلنیوم به علوفه اضافه کرد .

– در صورتی‌که مصرف ویتامین E در طعام مضاعف نباشد موجب جفت ماندگی می شود .

– از تغذیه ی مضاعف مواد معدنی بایستی پرهیز کرد (به ویژه مخلوط بافر های نمک های سدیم ) و مصرف نمک خوراک را باید به حداکثر ۲۸ گرم در روز محدود نمود .

-مصرف مضاعف نمک موجب محافظت آب در بدن و ایجاد خیز یا ادم در بعضا گاوها به ویژه تلیسه های شکم اولیه می شود .

تالیف
: مهندس حمیدرضا کامیارنژاد



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

خرید
گوشت برای رستوران buying
meat for restaurants دارای اسم و رسم شدن رستوران‌ها، هتل ها و مرکزهای مختلفی که طعام تامین میکنند، خصوصا غذایی که امر پخت آن با گوشت گوسفند یار باشد به شدت به کیفیت طعام وابسته است، به حدی که میتوان اعلام کرد اولی و دارای اهمیت ترین برهان کیفیت غذاست .

باتوجه به نکته ذکر شده خرید گوشت برای رستوران دارها، صاحبان هتل و … امری فراوان حیاتی و اساسی است، از این رو در ادامه طریق انتخاب گوشت مناسب، تفاوت گوشت فاسد و تازه و برترین نژاد گوسفند برای اشکال کباب ها را آورده ایم .

ماشین آلات خوراک دام

ویژگی
های گوشت خوب گوشتن
گوسفندی سالم
قبل از محاسبه ویژگی های گوشت گوسفند، بایستی دقت داشته باشید که گوشت خوب ریشه در پرورش و نژاد گوسفند زنده آن دارد، به همین علت گذشته از ارزیابی خود گوشت پرس و جو فرمایید که گوسفند زنده پرواربندی گردیده می‌باشد یا این که به چهره مرتعی رشد یافته می باشد .

برای داشتن غذای خوب و لذیذ اینجانب جلمه: ماهیچه، شیشلیک، کباب برگ، کباب کوبیده و … بایستی به نکات ذیل توجه داشته باشید .

می بایست گوسفند در کشتارگاه‌های مجاز تنظیم گردیده باشد و دارای مهر دامپزشکی باشد .
می بایست رنگ طبیعی گوشت دام را داشته و تیره نباشد . (البته رنگ بعضی گوشت‌ها مثل گوساله، تیره‌تر از رنگ گوشت گوسفند است) .
تراز گوشت نباید وضعیت چسبندگی داشته باشد .
تغییر تحول رنگ قرمز رنگ به سبز، قهوه‌ای و خاکستری و تولید یک لایه لزج و چسبناک از علامتها خرابی گوشت میباشد .
گوشت باید سفتی و قوام خود را داشته باشد .
چربی می بایست سفت و سپید و یا متمایل به سپید و فارغ از هیچ‌گونه بوی بد باشد .
گوشت نباید کم آب و حالت چروکیده داشته باشد .
علامتها
خرابی گوشت گوسفند گوشت
گوسفندی فاسد


بوی
تعفن و ترشیدگی بدهد چسبنده
باشد رنگ
ارگانیک گوشت نداشته باشد( بیش از حد تیره باشد) چروکیده
باشد فارغ از
قوا و راحت باشد تمامی این موارد هنگامی به وجود میاد که نگهداری از دام زنده و گوسفند ها به درستی انجام نشه و سبب بشه تا دام ها میکروب ها و بیماری های مختلفی بگیرند . و یا این که در کشتارگاه موارد بهداشتی را رعایت نکنند .

در غایت برای خرید گوشت گوسفند برای رستوران مسلما مطلقا به بررسی بی نقص گوشت و طریق رشد دام بپردازید .

گوشت
مطلوب برای کباب برگ گوشت مطلوب برای کباب برگبرای صحیح کردن یک غذای لذیذ و با مزه عالی گذشته از ترفندهای آشپزی و گونه طبخ مواد اول فراوان تاثیرگذار است .

برای صحیح کردن کباب برگ عالی نیاز به گوشت راسته گوسفند دارید که هرچه نو تر و لبریز گوشت خیس مقدار لذیذی غذای شما بخش اعظم میگردد . به همین دلیل برای خرید گوشت گوسفند برای رستوران خویش به گوشت و گوسفند اعتنا متعددی داشته باشید .

گوشت مناسب برای شیشلیک دنده گوسفند است که دیرتر از نواحی گوسفند فاسد میگردد البته طبخ آن سخت هست برای همین به شدت در تعیین دنده بایستی توجه داشته باشید .

 



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

اصول
تغذیه قوچهای مولد تغذیه قوچهای مولد بایستی به نحوی باشد که به کارگیری طولانی برهه زمانی پرورشی ٬ با پتانسیل بالاوکیفیت مناسب اسپرم را تضمین نماید . تغذیه کمتر از حد نیاز یا این که اضافی بر احتیاج ٬ روی ساخت نظیر اثر منفی دارااست . در قضیه انرژی موجود در جیره بره های نری که جایگزین میشوند ٬تغذیه ناقص بر چگونگی تولید مثل لطمه وارد مینماید وممکن می باشد تا 30 درصد قدرت باروری کاهش پیدا نماید ٬ روی این اصل کاهش وزن قوچ نقش اکثر ای در باروری اسپرم آن دارد .اما فقر مواد غذایی بره نر بر روی بیضه ها اثر کرده و منجر غیر طبیعی شدن اسپرم ها می شود ٬این ادله بر روی قوچ پس از بلوغ اثر نمی گذارد . روی این اصل باید به تغدیه بره های نر جا یگزین توجه ویژه ای را مبذول داشت .

ماشین آلات خوراک دام
تجربه نشان داده می‌باشد حجم اسپرم قوچهایی که با جیره حاوی پروتئین در حدود طبیعی تغذیه شده باشند ٬بیشتر از قوچهایی میباشد که با جیره حاوی پروتئین قلیل تغذیه گردیده اند به همین ترتیب درصد بره زایی و دو قلو زایی در گله هایی که با جیره غذایی محتوی دانه های پروتئین دار تغذیه گردیده اند هم عمده میباشد .
تامین پروتئین و مواد معدتی به اندازه کافی بر انجام وظیفه‌های جنسی وکیفیت اسپرم تاثیر زیادی داراست . بصورت ارگانیک 70-80 گرم پروتئین نپخته قابل هضم و 850-750 واحد نشاسته ای برای هر حیوان در نظر می گیرند . در طول جفتگیری باید در روزمره 60 گرم پروتئین خام قابل هضم و 120 واحد نشاسته ای طولانی تر نیز عرضه شود و در صورتیکه دفعات جفتگیری از 3 توشه در روز تجاوز کند مقایر فوق دو برابر ارتقاء پیدا می کند . نقش کلسیم و فسفر در ساخت اسپرم بیش از بقیه عناصر معدنی مفید می‌باشد . کاهش این عناصر در ماده غذایی می تواند معمولاً با کاهش پروتئین توام باشد . بدین ترتیب در هنگام قوچ اندازی توجه های واجب در این موردها می بایست انجام گیرد . علاوه بر این بایستی دقت شود که ویتامین های E-D-A در تو لید اسپرم نقش عمده ای دارند و به وسیله دستگاه گوارش گوسفند ساخته نمی شوند . کمبود ویتامین A کمتر محسوس میباشد . چون دامها هنگام باروری معمولا از علوفه سبز که محتوی بتا کارتون هست استعمال می کنند و درصورتی که جیره غذایی از حیث ویتامین A بینوا باشد تعداد اسپرم های مرده زیاد می شود . ویتامین E بطور ارگانیک در جیره نشخوار کنندگان یافت می شود و نقش عمد ه ای در ساخت اسپرم دارااست .
به قوچ های مولد علاوه بر غذای شالوده می می بایست کنسانتره اضافه هم داده شود . مصرف یولاف به تیتر کنسانتره درنتایج پرورشی اثر مثبت دارااست روی این اصل خوبتر می‌باشد که روزمره کمی یولاف در حدود 500 گرم به حیوان داده شود . برای خنثی کردن فشارهای ناشی از جفتگیری مکرر علاوه بر تامین انرژی کافی می بایست نسبت به تامین پروتئین اضافی هم مبادرت کرد . در صورتی‌که قوچ های بطور عادی برای جفتگیری موضوع به کارگیری قرار گیرند باید متناسب با احتیاج مازاد این زمان به هر راس قوچ روزانه 150 گرم کنجاله سویا داده شود . 4 هفته گذشته از آغاز جفتگیری به مقدار کنسانتره به تدریج بیش تر می شود تا قوچ های برای به کارگیری پرورشی آماده شوند . به مراد جبران ضعف ناشی از جفتگیری 2-3 هفته آنگاه نصیحت میکرد ز پایان زمان جفتگیری نیز به عبارتی میزان کنسانتره بیشتر به قوچ ها داده می شود .
در تغذیه بره های برنا می باید علاوه بر علوفه شالوده پاره ای کنسانتره متناسب با بیشتر وزن به آنها داده شود . برای بدست آوردن افزایش وزن سفارش گردیده 181-136 گرم در روز بره قوچ های جایگزین شونده 59 کیلو گرمی یا این که قوچ های 2-1 ساله 100 کیلوگرمی به ترتیب نیاز به 2 .5-2 .3 و 3-3 .2 کیلوگرم خوراک دارند . چراگاه تابستانه تنها کافی نیست اما چرا گاه های مرغوب تابستانه نیاز به علف کم آب کامل کننده را به مقدار 50 درصد کاهش می دهند تغذیه غلات می باید تا نقطه نهایی دوره جفتگیری ادامه پیدا کند .
قوچ های بالغ را در تمام طول سال به استثنا 45-30 روز گذشته از عصر جفتگیری با یک جیره حفظ (چراگاه ) تغذیه می کنند . درخلال دوره جفتگیری قوچ ها باید 227-136 گرم ارتقا وزن روزمره داشته باشند . این اندازه ارتقاء وزن از نحوه جیره های حاوی 65 درصد یونجه پلت گردیده و 35درصد غلات بدست می آید .



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

اهمیت
چریدن در پرورش گوسفندان چریدن گروه ای از فرآیند ، در تغذیه گوسفندان می باشد که طی این کار، گوسفند انرژی مورد نیاز برای بقا و ادامه معاش خود را از همین علف ها تامین می نمایند ، چریدن در فضای باز می تواند برای رویش دهنده جنبه اقصادی هم داشته باشد ، البته وقتی می تواند بیشینه و کمینه ی دما بازده را داشته باشد که چراگاه زمینه حیث ، بسیار بی نیاز از علوفه باشد .

ماشین آلات خوراک دام


ولی نکته مهمی که می بایست مد لحاظ قرار داد این هست که دامدار یا چوپان می بایست از منش صحیح استفاده از چراگاه اطلاع داشته باشد ، تا دام هایش بتوانند به طور دایم از این علوفه ارگانیک استفاده نمایند و به ریشه علف ها آسیبی وارد نکنند .

دسته های متفاوت مرتع ( چراگاه ) اشکال متعدد مراتع ، به خود رو بودن و یا آدم کاشت بودن آنها بستگی دارند . دامداران گهگاه گیاهانی نظیر : یونجه ، شبدر ، ذرت می کارند که برای تغذیه دام هایشان موثر هست ، که مدل نخستین را ارگانیک و بعدی را تصنعی گویند .
o
مرتع مالامال درخت این مراتع معمولا مالامال از درخت می باشند و به رخ ارگانیک روییده گردیده اند . اگر فاصله درخت ها از نیز دوچندان باشد ، به طوریکه نوروفروغ از لابه لای آن‌ها رد شود و قابلیت و امکان رشد علوفه در آنها وجود داشته باشد ، می توانند به تیتر چراگاهی مطلوب ، برای تغذیه دام از آنها به کار گیری کرد .
o
مراتع بدون درخت این مراتع ، به عبارتی طور که از نامشان مشخص و معلوم میباشد ، درخت و درخچه در آن‌ها وجود ندارد . بلکه مشتمل بر گیاهان علفی و بوته های یک ساله و یکسری ساله می باشند .

گوسفندان چه نوع مراتعی را دوست دارند؟ گوسفندان بیشتر مراتع کوهستانی را ترجیح می دهند ، این مراتع معمولا در نواحی نیمه خشک و نصفه مرطوب چشم می شوند .

فرآیند چرای گوسفند به صورت زیر میباشد : o
چرای باز در این رویه گوسفندان به چهره مستمر و در تمام طول سال به چرا در مراتع درگیر می باشند . گوسفندان به طور غریزی ، ابتدا آغاز به میل کردن علف در قسمت های مرغوب می نمایند و بعد به نصیب های دیگر می مراحل . در این شرایط مرتع توسط گوسفندان ، به شرایط غیر یکنواخت تبدیل می شود .
o
چرای بسته در این منش چوپان یا دامدار با توجه به تحلیل کلی ای که از مرتع انجام داده می‌باشد ، سعی می کند مرتع را به بعد ها مختلف تقسیم نماید .
که مشتمل بر مراحلی میباشد از پاراگراف : 1 . چشم به راه می ماند ، علوفه ها به مرحله از رویش برسند و تا مقدار ای رشد نمایند و آنگاه از گذشت این مدت بازه زمانی ، دام های خویش را برای چریدن در این مراتع رها می نماید .
2 . یا این که آنکه دام ها را برای مدتی (مثلا 2سال ) به چرا گاه مشخصی که مد نظرش می‌باشد نمی برند تا به چراگاه استراحت بدهد و چراگاه بتواند خویش را توانمند و مهیا نماید .
3 . زمین ها را قطعه بندی می کند و هر قطعه از زمین را نوبتی و برای مدتی خاصی برای چریدن در اختیار گوسفندان قرار می دهد تا بقیه زمین ها بتوانند تا زمین رسیدن نوبتشان خود را ترمیم و استراحت کنند .
4 . روش دیگر برای چریدن گوسفندان ، ترکیب همه راه های ذکر گردیده در بالاست که چوپان می تواند با اعتنا به شرایط آب و هوایی و … .هر کدام و یا این که ترکیبی از راه ها را انتخاب کند .



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 2 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

استانداردهای
تاسیسات شیردوشی
مسافت واحد شیردوشی از تمامی قسمت‌های مختلف دامداری یکسان باشد . تمام مسایل بهداشتی در شیردوشی بایستی رعایت شود و همگی امکانات می بایست قابل شستشو باشند و دارنده آب سرد و گرم باشد . تجهیزات انتقال شیر به ماشین‌ها می بایست کاملا بهداشتی باشند . گنجایش واحد شیردوشی مطلوب باشد و دارنده نور و تهویه کافی باشد .

کالا درب‌های محل ورود و دستگیره‌ها باید از محصول گالوانیزه و قابل شستشو باشد . چاله و دیوارهای شیردوشی بایستی از کاشی سپید ساخته گردیده باشد و امکانات لازم برای سرد کردن شیر وجود داشته باشد . بعد از آن از نقطه پايان دوشیدن شیر کف شیردوشی و امکانات را با مواد ضدعفونی کننده بشویید . برای ممانعت از ورود حشره‌ها بالای در‌ب‌ها از توری به کارگیری شود .

 ماشین آلات خوراک دام

 

 


پباده سازی
انبار علوفه و سیلو
در پباده سازی انبار علوفه باید اعتنا شود تا طوری ساخته شوند تا کامیون‌ها آسوده بتوانند وارد شوند . در ورودی انبار گودال ضدعفونی کامیون ساخته شود و دیوارها یه خرده بلندتر از دور و اطراف باشند . از ورود جوندگان و طیوران به انبار پرهیز شود زیرا بیش از 70 درصد هزینه سرازیر و تولید دامداری مربوط به تهیه طعام دام میباشد .

ساختمان سیلو می بایست متناسب با ناحیه باشد بهترین دسته آن دارای ساختمان افقی با کف پاره ای شیب دار و دو دیواره روبروی هم و دو دیواره باز می‌باشد . گذشته از انبار کردن علوفه می بایست دیواره‌های آن با آب آهک 3 تا 4 درصد ضدعفونی شود .

 

معرفی
انواع طعام دام
یونجه

یکی از خوراک‌های با قیمت در تغذیه دام یونجه است . زمان برداشت یونجه زمانی میباشد که یک سوم بوته ها به گل بنشینند . در جیره غذایی گاو شیری، دربین دو تا چهار کیلوگرم یونجه در روز کافی و مطلوب است .

علف
باغ این علف در تغذیه گاو شیری و پرواری استفاده می‌شود . به ادله داشتن رشته‌های بلند، نشخوار دام‌ها را مضاعف می‌کند . به علاوه در گاوهای شیری سبب ساز بخش اعظم شدن چربی شیر میگردد . برای پرهیز از بیرون شدن سریع خوراک‌های آردی از بدن دام‌های پرواری از این علوفه به کار گیری می‌کنند .
کاه به علت کم آب و پُرحجم بودن، قیمت غذایی متعددی برای دام ها ندارد . از نظر بها غذایی، کاه جو از کاه گندم خوبتر و کاه گندم از کاه برنج بهتر می باشد . برای دام‌های سنگین وزن بهتر می‌باشد که کاه به صورت رشته‌های بلند باشد . مصرف کاه می بایست کم و به میزان لازم باشد . هر چه میزان این علوفه در جیره غذایی دام ها بخش اعظم باشد، سرعت هضم خوراک کمتر میگردد . خوب تر می‌باشد کاه را همیشه بعد از آن از خوراک‌های دیگر به دام ها بخشید .
در شرای کاه و علوفه‌های مانند آن به رخ بی نیاز شده به دام ها داده شوند . ارزش غذایی عمده دارا‌هستند . برای گاوهای کم آب می بضاعت میزان بیشتری از این علوفه در جیره غذایی قرار اعطا کرد .

سیلوها:
برای به کارگیری اکثر و خوب تر از علوفه‌های خشک و هضم بهتر این علوفه‌ها، آنها را سیلو می کنند . می‌توان سیلاژ را در گروه مواد علوفه ای قرار داد . تخمیر در اختیار گرفتن گردیده مواد رطوبت دار نظیر علوفه ذرت، یونجه، جو، سورگوم و شبدر موجب ایجاد و فرآوری سیلاژ می شود و غذایی بی مثل برای انواع دام به اکانت می‌آید . مقطع نگهداری این خوراک‌ها با استعمال از تخمیر طولانی تر شده و همینطور مواد اثر گذار انرژی زا به مراد تقویت دام را در خویش داراست .


خوراک‌های
فشرده شده یا این که کنسانتره دامی علوفه‌های آردی و خوراک‌هایی که از رشته‌های پاره ای تشکیل شده‌اند خوراک‌های کنسانتره‌ای می‌گویند . وقتی اندازه مشخصی از علوفه‌هایی مانند جو، سبوس، تفاله چغندر قند، کنجاله تخم پنبه را با تکمیل کننده های معدنی و ویتامینی ترکیب کنند، طعام کنسانتره تهیه میگردد .
برای برطرف کردن نیاز غذایی دام‌هایی که ایجاد بالایی دارند، علاوه بر علوفه می بایست مقدار مشخصی از کنسانتره دامی نیز استفاده کرد . به گاوهای بومی و دورگ روستایی که اکثر از هشت کیلوگرم شیر ساخت می‌کنند، می بایست مقدار مشخصی کنسانتره بخشید .
برای تهیه و تنظیم کنسانتره به وسیله خویش دامدار، میتوانید از امر تحت استفاده کنید . این امر برای گاو شیری که در بین ده تا پانزده کیلوگرم شیر ساخت می‌کند، مطلوب میباشد .
میزان جو 35 تا 40 درصد، سبوس گندم 30 تا 35 درصد، تفاله چغندر قند 8 تا 10 درصد، کنجاله تخم پنبه 5 تا 7 درصد، نمک 0 .5 و سبوس برنج 6 تا 8 درصد بایستی باشد . به این مواد کمی کربنات کلسیم یا دی کلسیم فسفات نیز بیش تر می نمایند .



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 1 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

ولی تمام دامداران،‌نشانه های یك دام خوب را می دانند .
ولی آیا از میزان اهمیت هر یك ازاین نماد ها هم تدبیر دارید؟ آیا مهم ترین علامت و مقدار آن‌ها را می دانید؟
دراین مطلب تلاش گردیده شما را درخرید یك گاو شیری خوب و پرمحصول یاری كنیم . همینطور اساسی ترین نماد های یك گاو شیری خوب را به شما معرفی كنیم .

به این ترتیب، با خرید دام عالی و پرمحصول هم ساخت خیر و خوبی خواهید داشت وهم دام های غیرمناسب وكم فرآورده خود را كم كم با دامهای پرمحصول،‌عوض كرده و نژاد گاوهای خویش را اصلاح می كنید .

ماشین آلات خوراک دام

نشانه
های همگانی گاو سالم
گذشته ا زخرید گاو شیری بایستی ازسالم وبیمارنبودن آن اطمینان پیدا كنید . بایستی توجه كنید كه گاو موضوع حیث به طور تروتمیز واكسینه شده هست وكارت بهداشت دارد . یك گاو سالم،‌تحرك كافی،‌چشمان شفاف، درشت و براق،‌موهای براق و تمیز،‌گوش پررنگ و سیخ ،‌پوزه صاف و مرطوب و لب های گشاده داراست .

اعتنا كنید تا حركت های غیر طبیعی گاو را با تحرك وشادابی آن اشتباه نگیرید . گاو را حركت دهید تا ازمناسب بودن فاصله سم ها،‌راه رفتن منظم گاو ولنگ نزدن آن،‌مطمئن گردید .

ویژگی
های مخصوص گاوهای شیری
1-
قد و قامت(اندازه قد)
خوب هست بدانید كه قد حیوان اثری درشیردهی آن ندارد .
ولی گاو كوچك و ضعیف به علت این كه نمی تواند غذای بیشتری بخورد ودرتلقیح تصنعی و مصنوعی به اسپرم های خوب،‌جواب نمی دهد،‌برای حفظ مناسب نیست .
در هر حال گاوها را به سه دسته تقسیم می كنند:
1-
قد بلند به طول 150 تا 5/147 سانتی متر
2-
قد متوسط به طول 140 تا 5/137 سانتی متر
3-
كوتاه قد به طول 130 تا 5/127 سانتی متر
. . . .

 

2-
عمق بدن
عمق تن گاو شیری را با خط كشهای منحصر (كولیس) اندازه گیری می كنند . ولی با دیدن ظاهر گاو نیز می توانایی به عمق بدن آن پی موفقیت . به طوری كه هرچه فاصله گودی شیر تا آخری دنده از قسمت عقبی حیوان عمده باشد، آن حیوان غذای بیشتری می تواند بخورد و توان ایجاد بالاتری داراست . البته این صفت رابطه مستقیمی بامیزان ساخت شیر ندارد اما درعمر اقتصادی وتوانایی گاو برای ساخت بیشتر اثر داراست .

3-
زاویه دار بودن بدن درمنظر پشتی
این صفت به طور بی واسطه با شیرواری گاو رابطه دارااست . زاویه داربودن یعنی هر وقت از عقب حیوان به سمت سرش نگاه كنیم،‌یك زاویه تیز كه در راستای آخری گردن باریكتر می شود،‌ببینیم . هرچه این زاویه تیزترباشد ، دام ازنظر ویژگی های شیرواری،‌وضعیت بهتری دارااست . ولی بایستی دقت داشته باشید كه نباید این صفت را با لاغری گاو نادرست گرفت .

زاویه داربودن گاو درمنظر پشتی نشان می دهد كه این گاو سروگردن كشیده،‌دنده های پر رنگ و دقیق وبدنی كشیده و موزون دارد . درحقیقت كمر صاف، محكم و قوی،‌گردن نازك و كشیده، نداشتن غبغب وزاویه داربودن گلو موجب به وجود آمدن چنین زاویه ای گردیده میباشد .

4-
عرض وزاویه كپل
پهنا كپل ارتباط مستقیمی با زایمان سهل وبه دنیا داخل شدن گوساله سالم و درشت دارااست . هرچه پهنا كپل گاو شیری اکثر باشد، خوب تر است . برای درک کردن عرض كپل، كافی می باشد كه فاصله دو استخوان مفصل خاصره راست و چپ گاو را اندازه گیری كنیم . فاصله این دو، نشان دهنده پهنا كپل گاو هست .

نكته
مهم
نكته اساسی دیگر این می باشد كه زاویه كپل گاو بایستی یك شیب ملایم از سمت برجستگی مفصل ران به استخوان وركی تحت گاو داشته باشد . برای میزان گیری این زاویه بایستی به استخوان مفصل ران گاو اعتنا كنید وشیب آن را نسبت به محل پین گاو محاسبه كنید . شیب بالاتر و شیب ذیل خیس برای گاو شیری مطلوب نیست و موجب غم هایی درتولید مثل وخروج ناقص ترشح های رحمی گاو می شود . همچنین ظریف بودن و یك نواختی دم ازمحل اتصال تا انتها،‌نشان دهنده شیرواری گاو می‌باشد .



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 30 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

سالن
شیردوشی
تولید تالار شیردوشی یکی از مهم‌ترین مواقعی هست که می بایست در پرورش بزهای شیری مد لحاظ قرار بگیرد . بزها در ارتفاع روز دستکم دو توشه و حداکثر سه توشه به این محل منتقل گردیده و شیردوشی می شوند . بیشترین اندازه شیر در هفته دوم تا دهم بعد از زایش تولید می شود و پس از آن ایجاد شیر بزها روزمره کاهش می یابد . طول دوران شیردهی به نژاد، روش مدیر و کیفیت و اندازه غذا بستگی داراست . شیردوشی بزها ممکن است به وسیله دست و یا با به کارگیری از اتومبیل شیردوشی انجام گیرد، اما در هر دو چهره بایستی محلی غیر وابسته و بهداشتی برای دوشش بزها در یک دامداری ساخته و مهیا شود . در روستا و یا دامداریهای کوچک ممکن می‌باشد بزها با دست دوشیده شوند، اما در دامداریهای گرانقدر برای سهولت و تسریع شیردوشی باید با دستگاه دوشیده می­شوند .

ماشین آلات خوراک دام

هنگام شیردوشی چه بصورت دستی و چه با دستگاه، اضطراری میباشد ابتدا دام به نیکی مهار و بعد از آن دوشیده شود . برای این عمل بایستی باکس یا جعبه شیردوشی طراحی شود . جعبه انفرادی یا این که مقام شیردوشی بزها می بایست بگونه ای باشد که قابلیت و امکان چرخش بز در آن وجود نداشته باشد .

در تعیین مساحت سالن شیردوشی بایستی بعد ها و تعداد سکوهای شیردوشی، راهروهای خوراك دهی، آخورها،محل شستشوی ظروف، محل ذخیره و محافظت موقت شیر و محل عبور و مرور کارگران را پیش بینی نمود . بر مبنا یک توصیه می بضاعت مساحت سالن شیردوشی را با دقت به اندازه گله، مساوی 10 درصد مساحت محل استراحت بزها انتخاب نمود .

تالار
شیردوشی بز


وضعیت
بهداشتی شیردوشی
جنس مصالح مسئله به کارگیری درکف و دیوارهای تالار شیردوشی بایستی از موادی انتخاب شوند که بهداشتی بوده و قابل شستشو باشند . شاید به کارگیری از بتن(در چهره قیمت مناسب) بهترین مورد برای ایجاد کف تالار شیردوشی باشد . برای پوشش دیوارها نیز می بضاعت از سیمان، سرامیک و یا هر جور مصالح قابل شستشوی دیگر استعمال کرد . وجود روشنایی و تهویه کافی در تالار شیردوشی از لازمات هست . چون ریزش آب بسیار و بخار ایجاد گردیده در سبب ارتقا رطوبت محیط و کاهش تهویه می شود .

استفاده از توری های فلزی جهت نصب در پشت پنجره ها مانع از ورود حشرات به درون تالار و آلوده و کثیف شدن شیر خواهد شد . برای اطمینان از سالم دام ها وپیشگیری از آلودگی های احتمالی، تمیزکاری سالن شیردوشی بایستی بصورت مرتب و پس از هر سطح شیردوشی انجام شود .


مدیریت تغذیه
از آنجا که هزینه طعام 70 تا 75 درصد کل هزینه های رویش را دربرگیرنده می شود، لذا یک دامدار قبلی از مبادرت به تشکیل گله پرورش بز می بایست تکلیف منبع خوراک آن ها را مشخص کند . بعضا بر این عقیده اند که با اعتنا به این‌که عادت چریدن و تعلیف از مراتع ارگانیک در بزها نهادینه شده است، لذا پرورش بز سوای در لحاظ تصاحب کردن چراگاه برای آن‌ها عملا غیر ممکن میباشد . واقعیت آن می‌باشد که بزها بصورت ارگانیک به جنبش در فضای باز و مرتع نیاز دارا هستند . تأمین همگی یا این که گزیده از غذا بزها از مرتع اکثر در بخش ها دارنده آب و هوای معتدل و دارنده مراتع مناسب قابل پیشنهاد است .



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور


مراتع قشلاقی
• در دشت‌ها و بخشها اندک ارتقاع و نسبتاً گرمتر از بخش ها ییلاقی که در فصول سرد به کار گیری میگردد .

ماشین آلات خوراک دام
سرخس، ترکمن صحرا، دشت گرگان ، دشت مغان، جلگه خوزستان و محیط کویر

مراتع میان‌بند
• فی مابین مراتع ییلاقی و قشلاقی برای فصل فصل بهار و پاییز . مراتع مجاور آبادی در تمام سال به کار گیری می‌گردد .یادگرفتن
رویش گوسفند• روش‌ھای چرای گوسفند در مراتع
یک سیستم چرایی مناسب که حداکثر استعمال از مرتع و در بھترین مرحله رویش گیاھان مرتعی با کمترین صدمه به مراتع و دام‌ھای چراکننده که قابلیت و امکان اجرایی داشته باشد بایستی پباده سازی شود .

دو
سیستم چرا برای به کار گیری از مراتع قابل ذکر است:
• رویه چرای مداوم یا این که ممتد مشتمل بر چرای مداوم مطلق و چرای مداوم نسبی که در خط مش نسبی قسمتی از مراتع در فصل پرورش علوفه چرانیده نمیشود و یا این که در تمام طول شبانه روز چرانیده نمی‌شود و شب غذای دستی می‌دھند .

• شیوه چرای متناوب شامل چرای انتقالی و چرای نواری . چرا ممکن هست به صورت ترکیب باشد: چرای توام گوسفند، بز و گاو و چرای توام میش و بره . معمولا ورود دام به مراتع در ابتدای بھار و خروج در فصل پاییز است .


رویکرد چرای انتقالی
در این شیوه مرحله مراتع با استعمال از فنس یا حصار به تعدادی قطعه تقسیم می‌شود . میزان این قطعات بستگی به میزان گله، احتیاجات آنھا و تولید مرتع داراست . مزیت این روش از اعمال نامناسب توان انتخابی گوسفند و غلبه گیاھان غیر خوش‌خوراک و مھاجم جلوگیری می نماید و ھمچنین با تهیه دقیق این منش از حالت‌ھای چرای مفرط یا چرای کمتر از حد موضوع نیاز خودداری می‌گردد .

این خط مش ممکن میباشد به رخ بی آلایش مشتمل بر تقسیم مرتع به دوقسمت باشد و انتقال گله در مجال مناسب و یا این که به ھمراه استعمال از آغل که معمولاً شب‌ھا مسئله استفاده قرار می‌گیرد .

در جمهوری اسلامی ایران که ھم دارنده روش‌ھای سنتی پرورش گوسفند وبز ھستند و ھم آب و ھوای سرد در بخش اعظم نقاطی که پرورش معمول است، وجود دارد بھتر می باشد از این روش به کار گیری شود .

رویه
چرای نواری
• در این شرایط سطح مراتع را به یک سری قطعه تقسیم میکنند پس از چرای کافی در قطعه نخستین به قطعه دوم و از قطعه دوم به سوم و… . انتقال داده می‌گردد . در کشورھای توسعه یافته با حصار الکتریکی این قطعه بندی‌ھا را انجام می‌دھند .

این رویکرد مناسب کشورھایی نظیر نیوزلند و آمریکا هست که دارنده مراتع عالی ھستند .

در کشور‌ایران نیز ممکن است دامداران به این نتیجه رسیده باشند که چرای یک قسمت از مرتع و قرق نصیب دیگری از آن در ھمان بازه زمانی و سپس چراندن قسمت قرق شده و قرق کردن قسمت چرانیده گردیده قبلی مزایای متعددی دارااست .



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

این نژاد یکی از کهن ترین نژادهای منشاء گردیده در جنوب انگلستان می باشد . جثه این نژاد گرانقدر با با جور تن بلوکی است . بیده ای متراکم وبهتر از دیگر نژادهای پشم دراز ایجاد مینماید و و بهمین دلیل سازگاری بهتری نسبت به رطوبت و بخشها مرطوب در مقایسه با بقیه نژادهای پشم دراز دارااست . این نژاد در برناکمه های تلاقی نژادی موضوع به کار گیری قرار می‌گیرد .

4
- نژادهای پشم تلاقی یافته
الف
- کلمبیا ( Columbia )

 

ماشین آلات خوراک دام
منشا این نژاد امریکا هست و از تلاقی بین قوچ لینکلن و میش رامبویه به وجود آمده می باشد . انگیزه از این تلاقی به وجود آوردن نژادی می‌باشد که سازش بهتری با بخشها کوهستانی داشته باشد .

کلمبیا جثه ای والا و بدنی بلوکی داراست . این نژاد وسیع ترین نژاد تلاقی یافته است . فیس ، گوشها و پاهای سپید داشته و بدون شاخ می‌باشد .در
روی چهره گوسفند کلمبیا پشم وجود ندارد و دارای پاهایی میباشد که از کمی از بقیه نژادها بلندتر است
وزن پشم های چیده شده در حدود 5/4 تا 9/5 کیلوگرم هست و ایجاد گوشت لخم قابل قبولی دارااست . کلمبیا غالبا در تلاقی با نژاد فیس سیاه که دارای پشم متوسط هست استعمال شده و هدف از این تلاقی ساخت بره های بازاری میباشد .

ب-
کوریدال ( Corriedale )

 

 


منشا آن نیوزلند هست .این نژاد حاصل از تلاقی فی مابین قوچهای لینکلن و لایسستر با میشهای مرینوس هست .

کوریدال دارنده جثه میانگین وکمی والا می‌باشد فیس ، گوشها و پاهایی سفید رنگ داشته و فاقد شاخ می باشد . این نژاد تولید پشم و گوشت کیفیت بالا خوب را دارا بوده و وزن بیده آن 5/4 تا 8/6 کیلوگرم در سال میباشد .

ج
- پاناما ( Panama )

 

 


این نژاد از امریکا منشاء یافته . نژاد پاناما حاصل تلاقی قوچ رامبویه و میش لینکلن است . رنگ صورت ،گوشها و پاها سپید بوده وجثه والا ،تیپ بدن بلوکی و بدون شاخ بودن از خصوصیات نژاد پاناما میباشد .

گوسفند پاناما اندکی گوچکتر از نژاد کلمبیا بوده ولاشه کمی گوشتی داشته و در سنین اول چربی در تن آن ذخیره میشود .

درباره ی
- راملدال ( Romeldale )

 

 


منشاء راملدال ایالات متحده امریکا میباشد و از تلاقی بین قوچ رامنی و میش رامبویه بوجود آمده می‌باشد .

این
نژادجثه ای میانگین وبدنی بلوکی داشته ، رنگ چهره ،گوشها و پاها سفید بوده
و فارغ از شاخ می باشد . وزن بیده آن 5/4 تا 9/5 کیلوگرم میباشد . راملدال در تلاقی با میشهای پشم دقیق موضوع به کارگیری قرار گرفته و بره های سازگار با شرایط رشد در مرتع را به وجود می آورد .



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 27 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

پباده سازی وب با HTML هم دقیقا به همین رخ می باشد . HTML به شما امداد می‌نماید تا با استفاده از تگ ها، ساختار و ساختمان کلی کاغذ وب خویش را توصیف کنید؛ برای مثال بگویید که منو کجاست، هدر کجاست، فوتر کجاست و… .بعد از آن در روند بعد، توسط ابزارهای دیگر، میتوانید برگه اینترنت ساده‌ای که پباده سازی کردید را زیباتر و چشم‌نوازتر نمایید .

طراحی سایت در مشهد
دستورالعمل‌های این زبان، برچسب (Tag) نام دارا هستند که محتوای یک ورقه وب، با آنان نشانه‌گذاری گردیده و بدین‌ترتیب، شیوه نمایش آن کاغذ برای مرورگرهای وب، تعریف می گردد . تا به امروز ۵ ورژن از HTML عرضه شده‌است .
مولفه های HTML از روش تگ‌های قرار گرفته در پرانتز شکسته مشخص و معلوم می گردند . تگ‌هایی مانند و محتوا را به صورت مستقیم به صفحه، معرفی می کنند . بقیه تگ‌ها مانند< داده ها مربوط به متن مدرک را ارائه داده و میتوانند سایر تگ‌ها را به تیتر مولفه‌های فرعی در خویش جای دهند . مرورگرها، تگ‌های HTML را سناریو نمی‌دهند بلکه از آن ها برای تعبیر و تفسیر محتوای صفحه منفعت می‌برند .

HTML می‌تواند برنامه‌های نوشته شده به گویش اسکریپتی مثل جاوا اسکریپت را که بر رفتار و محتوای صفحه های وب تاثیر می‌گذارند؛ در خویش جای دهد . به کار گیری از CSS ظواهر و آرایش محتوا را توصیف می‌کند . کنسرسیوم جهانی اینترنت که استانداردهای HTML و CSS را توصیف می‌کند، از سال ۱۹۹۷ استعمال از CSS را روی HTML ظاهری سفارش کرده می باشد .

 

تاریخچه
بروز HTML در سال ۱۹۸۰، فیزیکدان «تیم برنرز لی» (Tim Berners-Lee)، یکی از پیمانکاران CERN، سیستم ENQUIRE را توصیه کرد . این سیستم برای دانشمندان CERN ساخت شدهبود تا از آن برای به کارگیری و اشتراک‌گذاری اوراق استعمال نمایند . در سال ۱۹۸۹، برنرز لی یادداشتی نوشت و در آن یک سیستم اینترنتی ابر نوشته (Hypertext) را توصیه اعطا کرد . «برنرز لی» HTML را معین کرد و نرم افزار مرورگر و سرور را در اواخر ۱۹۹۰ نوشت . در آن سال، برنرز لی و مهندس دیتا سیستم‌های CERN، به صورت مشترک درخواست بودجه کردند ولی آن پروژه به چهره قانونی توسط CERN پذیرفته نشد .
اولی تعریف عمومی از HTML سندی به اسم «HTML Tags» بود که آغاز به وسیله تیم برنرز لی در آخرها ۱۹۹۱ در وب قرار گرفت . این مدرک ۱۸ مولفه تشکیل‌دهنده طرح اول و نسبتا ساده از HTML بود .



:: برچسب‌ها: طراحی سایت در مشهد ,
:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

ما بیشترین برهه زمانی و پول خویش را صرف خنک کردن گاوهای تازه زا، خنک کردن گاوهای پرتولید و گاوهای قبلی از زایمان می کنیم و گاوهای کم آب را معمولا در حق تقدم بعدی قرار می دهیم . اما تحقیق در دانش گاه کالیفرنیا نشان بخشید که خنک کردن گاوهای کم آب می تواند یک سرمایه گذاری عاخنک نمودن گاوهای خشک متساوی تولید شیر بالاتر هست .

ماشین آلات خوراک دام
در شماره ژوئن 2006 روزنامه دیری ساینس مقاله ای وجود دارااست که اثرات طولانی تر کردن یک سایه بان پارچه ای و فن بالای آخور گاوهایی که پیش از این از یک آب پاش برای خنک کردن گاوها در هنگام تناول کردن به کارگیری می کردند را نظارت کردند . در این تحقیق 524 گاو هلشتاین در ارتفاع 3 هفته آخر دوره بی آبی شان به صورت تصادفی برگزیده شدند و در دو رده مختلف قرار گرفتند که یکی تنها مجهز به آب پاش در بالای آخور بود و دیگری علاوه بر آب پاش به سایه بان پارچه ای و فن مجهز گردیده بود . در هر دو مقام منطقه استراحت سایه بان وجود داشت تا گاوها در چهره رغبت از آن استفاده نمایند . نتایج از 20 ژوئن تا 20 اکتبر تصویب شدند .

محققان دریافتند که گاوهای ساکن در منزلت های دارنده آب پاش و سایه بان و حرفه روزمره 5/1 کیلوگرم شیر بیشتری در 60 روز نخستین شیردهی بعدی نسبت به گاوهای بومی در منزلت های صرفا مجهز به آب پاش ایجاد کردند . در طول عصر آزمایش متوسط دمای پایین آخور پوشانده شده در هر روز 2/1 جايگاه خنک خیس از میانگین دمای محل های فارغ از فن و سایه بان بود (3/26 در پیش‌روی 1/25 سکو سانتی گراد) . شاخص دما-رطوبت در آخورهای غذایی مجهز به سایه بان و رشته در 48 درصد از روزهای تحقیق بالای 72 بود اما در محل های بدون این تجهیزات در 60 درصد از روزهای تحقیق این عدد به فراتر از 72 می رسید . از آنجا که شاخص دما-رطوبت بالاتر از 72، نشانگر تنش گرمایی در گاو درنظر گرفته می شود، گاوهایی که در جایگاه های سوای رشته و سایه بان بودند، در عصر انتهای آبستنی شان که دوران بحرانی برای بسیاری از کار های فیزیولوژیکی هست اکثر در معرض تنش گرمایی بودند .

کارشناسان فیض اقتصادی نصب و حفظ رشته و سایه بان ها را در آخور گاوهای خشکی که قبلا تنها از یک آب پاش استفاده می کردند، تقریب زدند . آن ها یک بها افزوده دستکم 92/8 دلاری را فقط از فروش شیر برای هر گاو در هر سال برآورد کردند . آنها برای تندستی و طول عمر رقمی را نمی توانند انتخاب نمایند .

با وجودی که همه گاوداران باید نتایج این تحقیق را به مراد چگونگی مدیریت گاوهای کم آب شان بررسی کنند ولی رشد دهندگانی که در کشورهایی می باشند که با تنش گرمایی مواجهند بایستی توجه ویژه ای به این مقاله داشته باشند . ارتقا ساخت شیر و سودآوری سود یک سرمایه گذاری نسبتا اندک در خنک کردن گاوهای کم آب با سایه بان زدن و نصب خنک کننده ها در موقع طعام خوردن می باشد .



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

ویژگی ها نژادهای شتر دوکوهانه: شترهای دوکوهانه دارای استخوان‌های والا و قوی، پاهای نسبتاً کوتاه، کوهان گرد، لب‌های بزرگ، پوشش پشمی ضخیم، کف پاهای والا و مسطح می باشند . متوسط جنس پشم وکرک آنها سالیانه پنج کیلوگرم و در حیوان‌ها نر بالغ، بیش از هشت کیلوگرم و در نرهای اخته گردیده به آبادی کیلوگرم می رسد .

ماشین آلات خوراک دام

رنگ شترهای دوکوهانه، اکثر اوقات قهوه‌ای تیره بوده و وزن زنده آن ها به ۷۵۰ تا ۸۵۰ کیلوگرم میرسد که درنتیجه وزن لاشه آنان ۳۷۵ تا ۴۲۵ کیلوگرم می‌باشد . عصر شیردهی آنان ۱۶۰ روز بوده و در یک عصر شیردهی ۷۰۰ تا ۸۰۰ لیتر شیر ایجاد می‌نمایند که از این اندازه ۳۰۰ لیتر برای مصرف بشر و سایر به غذا دیلاق‌ها می‌رسد . شیر آن‌ها از حیث ویتامین C خیلی غنی بوده و می‌توان از آن به راحتی فرآورده‌های لبنی تهیه و تنظیم نمود که این امر در شترهای یک کوهانه نیاز به افزودن برخی مواد از گزاره کلرید کلسیم دارد . بلوغ آن‌ها در چهارسالگی بوده و جفتگیری آنان فصلی میباشند . زمان آبستنی آن‌ها ۱۳ ماه طول می کشد . به ازای هر ۱۶ تا ۲۵ نفر شتر ماده دوکوهانه، یک نفر شتر نر دوکوهانه بسته به توان شتر نر و تغذیه آن جهت جفتگیری نیاز هست . متوسط وزن دیلاق‌های آن‌ها در بدو ولادت به ۳۵ کیلوگرم می رسد .هر نفر شتر دوکوهانه روزانه در حدود ۱۴ کیلوگرم ماده خشک مصرف می نماید . شتر ماده دوکوهانه روزمره در فصل فصل‌تابستان ۳۵ تا ۴۰ لیتر و در فصل فصل زمستان ۲۰ تا ۲۵ لیتر و شتر نر دوکوهانه در فصل تابستان ۴۰ تا ۵۵ لیتر و در فصل زمستان ۲۰ تا ۳۵ لیتر آب می‌آشامد .
شتر دوکوهانه باتوجه به ساختمان بدنی یگانه خویش به وضعیت آب و هوای سرد کم آب انطباق یافته‌است و قوی می‌باشد در طرق کوهستانی و پربرف رفت و آمد کند . شتر دوکوهانه می‌تواند در فصل تابستان تا سکو حرارت ۳۰ رتبه سانتی گراد و در زمستان تا رتبه حرارت ۳۰ـ رتبه سانتی گراد را به نیکی تحمل نماید . میانگین باری را که شتر دوکوهانه می تواند حمل کند ۱۰۰ تا ۱۵۰ کیلوگرم می‌باشد که این مورد مستقیماً با وضع و اوضاع جسمانی و مسافتی را که بایستی طی نماید بستگی داراست و در مسافت‌های کوتاه (۱۵ـ۵ کیلومتر) می‌توان اندازه توشه را تا ۲۵۰ و چه بسا ۳۰۰ کیلوگرم افزایش اعطا کرد .
Konrashov
(۱۹۵۸) اندازه‌های میانگین تن شتر دوکوهانه در چین را به‌این شرح گزارش نموده‌است : طول شتر تا در بین دوکوهان در شتر در شتر ماده ۱۸۰ سانتی متر و در شتر نر ۱۸۵ سانتی متر و ارتفاع بدن در شتر ماده ۱۶۳ سانتی متر و در شتر نر ۱۶۸ سانتی متر میباشد .



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 22 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

گونه های
روشهای پروار بندی گوسفند زنده بره و بزغاله زنده یکی از روشهای ساخت گوشت باکیفیت پروار بندی بره زنده و بزغاله زنده می باشد .این
رویکرد و رشد ممکن میباشد در سنین و شرایط متفاوت اعمال گردد عبارتنند از :

ماشین آلات خوراک دام
۱-پرواربندی کنسانتره ای بره زنده و بزغاله شیری .۲-پروار بندی بره زنده و بزغاله باشیر .۳-پروار بندی بره وبزغاله زنده زود از شیر گرفته شده .۴-پروار بندی دام زنده در مرتع .۵-پروار بندی گوسفند زنده ودام در رده .۶-پروار بندی گوسفندزنده و بز مسن و اضافی گله .در صورتیکه قصد پروار بندی گوسفند زنده داریید بره های ۳۰ الی ۴۵ کیلویی مناسب شما هستنند بره هایی که در دشت و صحرا چرا میکنند به قول مشهور بره زنده راهی هستنند نه پرواری هیچ زمان . بره زنده پرواری .یعنی بره ای که در رمز آخور به آن رسیدگی کرده اند را برای پروار بندی انتخاب نکنید که به هیچ عنوان مناسب نمیباشد صرفا بره زنده راهی منظور از پروار بندی یعنی چاق کردن وکسب حداگثر وزن یا این که ساخت جنازه دام زنده جهت تامین گوشت : مزایای پروار بندی :مهمترین مزایای پروار بندی را می بضاعت بدین رخ خلاصه کرد : 1 ساخت گوشت دامهای زنده لاغر و سبک وزن پس از یک سری عملیات تبدیل به دامهای زنده سنگین وزن گردیده و به عبارت دیگه به ایجاد افزوده خواهد شد .2مرغوبیت گوشت :گوشت دامهای زنده پرواری دارای کیفیت خوبتر از بقیه دام هاست هر قدر میزان عضله در مجموع جنازه دام بخش اعظم باشد مرغوبیت گوشت عمده است و به همین برهان دامهای زنده ای که چنین خصوصیتی دارند برای محافظت بهترند و انها دامهای جوانی هستنند .3برگشت اصل سرمایه وسودان در کوتاه دوران :دوره پروار بندی دامهای زنده حدود 2 الی 4 ماه میباشد پس از فروش دامهای زنده پرواری کل سرمایه و نتیجه به سرمایه گزار بر می‌گردد .4حفظ مراتع مرزو بوم .5استفاده از تولیدات جانبی .6ایجاد اشتغال . ساختمان وتاسیسات :پرورش گوسفنده زنده و بز ه زنده نیاز به جایگاه و تجهی زات درباره ی رمقایسه با گاو زنده کمتر می‌باشد با این سیستم پرورش گوسفندزنده متنوع متععداند البته به طور کلی در هر سیستم پرورشی ضرورت داراست گوسفندزنده از تاثیر سو عوامل نامساعد اب و هوایی حفظ کردد .ویژگی ها گوسفنده زنده پرواری :چون هدف از پروار بندی ایجاد اندک هزینه و اقتصادی گوشت می‌باشد لذا باید به مواردی دقت کرد .1 نژادهای سنگین وزن وزن مانند گوسفند نژاد مهربان برای پروار بندی مطلوب بوده چون اقتدار بیشتری دارا هستند .گوسفندای زنده کوتاه اندام برای پروار بندی زیاد مناسب بوده .3 بهترین سن برای پروار بندی سن 4 تا 5 ماهگی است وپایان ان 8 الی 9 ماهگی می باشد . خلاصه مطالب تپل کردن گوسفندزنده با استفاده از جیره مطلوب و اقتصادی در حداقل برهه زمانی را برای پروار بندی می گویند انگیزه پروار بندی ذخیره چربی در داخل بافت های عضلانی گوسفندزنده . فعالیت پروار بندی در بره های زنده جوان و گوسفندان بالغ و مسن انجام میشود برای پروار بندی از نژادهای گوسفند زنده مهر بانی و گوسفندزنده افشاری به کارگیری شود بهتری سن برای پروار بندی سن 4 تا 6 ماهگی و نقطه پایان ان 8 الی 9 ماهگی است . در تغذیه گوسفنده زنده پرواری باید از علوفه خشبی و مواد کنسانتره به کارگیری نمود گوسفنده زنده کریم و گوسفندافشاری بخشی از نژادهای پر توقع بوده و برای پروار بندی ان بایستی جیره متعادل تهیه شود .
مراد از پروار بندی یعنی تپل کردن و کسب حداکثر طولانی تر وزن یا این که ایجاد لاشه جهت تامین گوشت میباشد .
پرواربندی به دو منش انجام می شود .
الف-
پروار بندی در محیط محسور ب – پروار بندی در محفظه ازاد و مرتع خط مش نخستین یعنی پروار بندی در مکان های محصور و محدود به دو دسته پایین تقسیم می شود .
1- مراقبت گوسفنده زنده پرواری در مکانهای مسقف که به رخ اغل یا این که سایه بان و حفاظ می باشد 2-
نگهداری گوسفنده زنده پرواری در محفظه فارغ از سقف ولی محسور که طبعا هزینه کمتری دارد خط مش دوم یعنی پروار بندی در محیط ازاد احتیاج به کارگر کمتری دارد ، کود دام زنده قادر است مستقیما به مرتع گشوده گردد ، اما ارگانیک می باشد که اندازه بیشتر وزن کمتر باشد و پاره ای انرژی و مواد مغذی که بایستی در دام ها ی زنده ذخیره گردد در راهپیمایی هدر می رو .د
پروار بندی دام زنده و گوسفنده زنده یک عدد از شایسته ترین و مهمترین رویکرد های ساخت گوشت در تمام جهان و از جمله سرزمین ماست پروار بندی عبارت هست از رئیس و تغذیه مطلوب دام های زنده جهت بدست اوردن اضافه وزن در یک مدت یعنی با حد اقل هزینه .
هدف از طولانی تر وزن تامین پروتئین حیوانی موضوع نیاز بشر است
در این تعریف یک سری نکته قابل توجه وجود داراست .
1-
خط مش نگهداری و تغذیه دام های زنده پرواری با سایر دام ها ی زنده متعدد میباشد و دقت بخش اعظم را می طلبد 2-
در یک مقطع و دوره معلوم اعمال می شود 3-
بدست اوردن حد اکثر بیش تر وزن قضیه توجه هست پس دام های زنده ای که با سرعت بیشتری پرورش می نمایند برای پروار بندی مطلوب تر اند 4- اصل توجه به حد بخش اعظم بازده با دستکم هزینه ایجاب می نماید حدالامکان از حفظ دام های زنده مسن خیس و بیمار که موجب ایجاد هزینه بخش اعظم و اتلاف مواد غذایی می شوند برای پروار بندی دام خویش داری شود .

5-
انگیزه تامین پروتئین حیوانی هست که عمدتا در ان چه ما بنام عضله و گوشت می شناسیم و جود دارااست بنابراین در پروار بندی دام زنده به رویش دام هایی توجه می شود که با سرعت پرورش عمده به ذخیره بافت های عضلانی در مقایسه با بافت های دیگر می پردازد



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

گله شما یک قدم نزدیکتر از آن است که در میان راحت ترین سیاره قرار گیرد.
Novus C.O.W.S. (Cow Comfort، Balance Oxidation، Wellness and Sustainability) برنامه ® کمک می کند تولید کنندگان لبنی فعالیت های روزانه خود را در گله را تجزیه و تحلیل و تولید کنندگان را با اطلاعات فراهم می کند تا به آنها کمک کند راحتی و رفاه گاو خود را تضمین کند. برای ایجاد این یک نوع از یک نوع برنامه، Novus با برنامه رفاه حیوانات دانشگاه بریتیش کلمبیا با همکاری برنامه تحقیقاتی در سطح ملی همکاری داشته است. هدف آن چیست؟ برای ارزیابی عملکرد لبنیات و ارائه راه هایی برای بهبود راحتی گاو، افزایش تعادل اکسیداتیو آنها و ترویج رفاه گله. در عین حال، در همان زمان، کمک به پایداری در صنعت لبنیات.

ماشین آلات خوراک دام

در سال اول، C.O.W.S. برنامه حدود 140 گاو را در سراسر کالیفرنیا، تگزاس، نیومکزیکو، پنسیلوانیا، ورمونت و نیویورک اندازه گیری کرد.

این چیست؟

گاوها. برنامه همکاری مشترک بین برنامه رفاه حیوانات دانشگاه بریتیش کلمبیا (UBC) و Novus International است. این بر اساس یک پروژه UBC به تازگی تکمیل شده است که با ارزیابی ارزیابی راحتی گاو در مزرعه با 43 شیرینی رایگان در بریتیش کلمبیا برآورد شده است. گاوها. برنامه ارزیابی مزارع لبنی فردی نسبت به معیارهای مختلف در مورد میزان راحتی گاو (زمان دروغ سنجی با فرستنده ها، نمره راه رفتن و غیره)، طرح های تسهیلات و اقدامات مدیریتی را ارزیابی می کند. علاوه بر این، این برنامه بازخورد را به لبنیات فردی با رتبه بندی در همه متغیرها ارائه می دهد. هدف این است که بهینه سازی رفاه، راحتی و راندمان تولید گاو شیرده با ارائه یک رویکرد سیستماتیک برای بهبود تمرکز و تمرین مدیریت.

 

چرا مهم است؟
راحتی، رفاه، مسکن، استراتژی کاهش گرما، افزودنی های تغذیه و مراقبت کلی برای سلامتی و رفاه گاوهای شیری ضروری است و برای دستیابی به سطح بالایی از بهره وری و همچنین افزایش طول عمر مفید گاو ضروری است. یک گاو سالم و بسیار تولیدی قادر به رفع هزینه های نگهداری آن است و به طور قابل توجهی کاهش راندمان کربن آن در هر واحد تولید شیر می دهد. پایداری برای صنایع لبنی بستگی به حیوانات سالم، طول عمر بیشتر و دستیابی به سطح بالایی از خروجی مطلوب از منابع ورودی کمتر (مانند زمین، آب، کود و غیره) دارد که باعث افزایش سودآوری و نظارت بر محیط زیست می شود.



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

تصمیم
تازه بزرگ‌ترین کمپانی اینترنتی جهان؛ گوگل
کارمندان خویش را از تغذیه با گوشت گاو به دور می‌کند
شرکت گوگل به‌صورت تدریجی و پیوسته با اضافه کردن قارچ به همبرگرهای تولیدشده در رستوران‌هایش، گوشت کمتری به خورد پرسنل خود می‌دهد .
به گزارش ایانا به نقل از Siliconbeat .com، کاهش مصرف گوشت در کافه تریاهای کمپانی گوگل بر مبنا پایانی گزارش‌ها به‌منظور بهبود عادت‌های تغذیه‌ای رخ می گیرد و منوی غذاها را به‌صورت تدریجی به سبک غذاهای گیاهی تغییر تحول میدهد . این تغییر تحول آغاز با ارتقا مقدار قارچ در همبرگرها از 20 به 50 درصد ابتدا شد .

ماشین آلات خوراک دام

گزارش‌های رسیده حاکی از آن می باشد که این کمپانی به‌صورت مخفیانه در کارایی می‌باشد تا پرسنل خویش را با آن مدل از مواد غذایی تغذیه نماید که اساس گیاهی داشته و کمتر دربردارنده گوشت می باشد .

اسکات گامباستیانی، سرآشپز جهانی گوگل در این باره می‌گوید: "نباید توقع داشت که تمام کارکنان از به عبارتی روز نخست، تغذیه با حبوبات و گیاهان را بپذیرند؛ زیرا این مردمان اکثر به مصرف گوشت قرمز عادت کرده‌اند و نمیتوان تناول کردن گوشت سپید یا این که چه بسا ماهی بخش اعظم را به آنان تحمیل کرد، چه رسد به این‌که پروتئین جان دار در طعام را با پروتئین‌های گیاهی جایگزین کنیم ."

زمانی که کارداران خبرنامه Fast company (یک خبرنامه مربوط به کسب و فعالیت ماهرانه در آمریکا) از کافه تریاهای گوگل بازدید کردند، متوجه جهت‌گیری گوگل به‌صورت بی‌رحمانه در تهیه و تنظیم فهرست غذاها شدند . این غذاها به‌طور ناگریزی کارمندان را مجبور به مصرف کمتر گوشت ساماندهی میکرد .

به
شبکه ایانا در تلگرام بپیوندید
فهرست به‌گونه‌ای تهیه گردیده بود که برگرهای گیاهی در ابتدای منوی روزمره خود نمایی می کرد و آیتم تعیین سوپ ویتنامی پیشین از سوپ گوشت قرار داده شده بود . همچنین یک نمونه از غذاهای گیاهی به‌صورت منحصر به فرد به‌عنوان "بشقاب انرژی‌زا" مطرح گردیده و هرچه اکثر گوشتخواران را به سمت آن متمایل مینماید .

طبق گزارش این مجله، گوگل برای این نحوه رفتار، دلایل و اهدافی را دنبال می کند که همگی در راستای پایداری محیط خواهد بود . این کمپانی پذیرفته که سهم قابل توجهی از کربن تولیدشده در جهان به‌واسطه ساخت پروتئین‌های حیوانی است؛ براین اساس سیاست، گوگل کاهش مصرف گوشت، لبنیات و تخم‌مرغ را در حق تقدم قرار داده میباشد .

شرکت گوگل اعلام کرد که در سال قبلی پروژه خرید میوه و سبزیجات برای کارمندان ناکارآمد بود؛ زیرا از این طرز شرکت بیش از 300 هزار پوند زیان کرد و بخش قابل توجهی از این تولیدات یا این که به سطل آشغال رفت یا تبدیل به کمپوست شد . البته احتمال دارد این مسئله به اعتراض کارکنان عصبانی از کمپانی هم مربوط باشد که آن روایت دیگری می‌باشد .

به این ترتیب گوگل به طرح "پایانه‌های ردیابی زباله‌های مواد غذایی" وارد شده و قصد دارااست از این نحوه به کاهش تولید ضایعات یاری کند، زیرا این پایانه‌ها به گزینش مقیاس‌های غذایی مجهز میباشند . این شرکت در گزارش سال 2015 خویش اعلام کرد که کافه‌های گوگل در یک حوزه‌ صرفا میان 450 تا 550 پوند غذا را از رفتن به زباله‌ها نجات داده و از راه‌های مختلفی مثل تولید غذاهای ترکیبی یا اهدای آن‌ها به مستضعفان در این مسیر صرفه‌جویی کرده است . مسئولان گوگل معتقدند که این اندازه در سال 2016 به یک میلیون پوند خواهد رسید .

ولی اختراع فعالیت غول تکنولوژی جهان نه‌تنها برای محفظه زیست و سلامت کارکنان موثر است، بلکه این موضوع به صرفه‌جویی در هزینه‌ها برای کمپانی نیز امداد می‌کند؛ زیرا آن‌ها معتقدند که هزینه برای کاهش ضایعات و تأمین غذای هزاران کارمند با مبنا گیاهی فراوان به‌صرفه‌تر از تأمین گوشت برای آنان است .



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 19 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

نبود
نمک در بدن دام و طیور چه عوارضی دارد نمک دام در دام‌های شیرده از طریق شیر دفع میگردد و منجر نبود سدیم در بدن حیوان می‌شود . همینطور تغذیه با غلات و علوفه با پتاسیم بالا، سبب خلل در جذب سدیم می‌گردد . در روزهای گرم نیز تعریق حیوان سبب ساز دفع مقداری نمک از تن دام می‎گردد . نبود نمک منجر تمایل به خاک خوری و مواد غیر خوراکی، تشنگی حاد، تکرر و رقیق شدن ادرار در دام گردیده و در نتیجه کاهش وزن و کاهش شیر در در دام‎های گوشتی و شیرده به دنبال دارد . کاهش نمک در جیره غذایی دام و طیور می تواند باعث به نابروری و اسهال در آنان شود .

ماشین آلات خوراک دام

معالجه
کانیبالیسم با نمک همان گونه که در بالا پهنا کردیم نمک از سدیم و کلر تشکیل گردیده و هر مورد نقش دوچندان مفیدی در اعمال کلیدی بدن دام و طیور دارند . اما کمبود هر کدام از این دو عنصر باعث پیدایش مشکلاتی بدون شوخی در آنان می گردد .

برای مثال کمبود شدید سدیم در بدن باعث بروز علامتها مرگباری در دام و طیور می‌گردد . از گزاره این موارد می‌توان به تشنج، کما، آسیب‌های مغزی و هم تورم مغزی اشاره کرد، که در انتها باعث مرگ دام یا طیور خواهد شد . کاهش خفیف سدیم و کلر هم به طور محسوسی موجب کاهش تولید در همگی گونه‌های دام و طیور می‌گردد .

طبق یک گزارش تحقیقاتی بر روی طیور نشان داد که فقدان کلر در جوجه‌ها باعث کاهش شدید نرخ رشد، افزایش شدید مرگ و میر، علامتها عصبی، ارتقا دفع آب از تن و کاهش غلظت کلر در خون شد .

خب تا اینجا از اهمیت به کارگیری از نمک در صنعت دام و طیور آشنا شدیم، ولی در ارتباط با مقدار استاندارد استفاده از نمک در جیره غذایی و همچنین اندازه نیاز بدن حیوان‌ها به نمک صحبتی نکردیم، اذن دهید تا صحبتی در این ارتباط نیز داشته باشیم .

مقدار
نمک در جیره طیور و دام در بالا به طور مفصل در ارتباط با نیاز تن دام و طیور به سدیم و کلر و همچنین عواقب کاهش آن توضیحاتی را خدمت شما عزیزان عرض کردیم . ولی می‌دانید که هر ماده‌ای در تن می بایست به اندازه مجاز آن وجود داشته باشد و افزایش اندازه آن نیز قادر است منجر پیدایش مشکلات دیگری شود . به طور معمول یک قانون فراوان زیبا برای به کارگیری از نمک و اضافه کردن آن به جیره غذایی وجود دارااست که بیان مینماید می بایست ۰٫۵ درصد نمک نسبت به کل مواد موجود در جیره غذایی طیور به آن اضافه کنیم . این ضابطه ده‌ها سال است که زمینه استعمال دامداران و همینطور نگهدارندگان پرندگان بوده و فیض نیکی هم داشته است . اما امروزه قواعد دقیق‌تری برای هر مدل از حیوانات به وجود امده است .

برای نمونه شورای ملی پژوهش به اختصار NRC بیان می‌نماید که میزان مجاز سدیم نسبت به کلر در جیره غذایی گونه‌های مختلفی از طیور می بایست نسبتاً در حدود ۰٫۱۰ تا ۰٫۲۵ درصد یا این که به عبارتی ۱ تا ۲٫۵ کیلوگرم در هر تن از جیره غذایی باشد .

به طور کلی نمک به دو صورت به جیره غذایی دام و طیور طولانی تر می گردد . در رویکرد اول نمک به رخ پودر یا این که دانه‌بندی شده به هم پا مواد غذایی نظیر علوفه به چهره غذا به دام یا این که طیور داده می گردد . در منش دوم سنگ‌های نمک برش داده گردیده و در کنار طویله قرار گرفته تا دام‌ها با لیس زدن آن، نمک موضوع نیاز تن خود را تامین کنند .

 



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 18 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

جهت خرید هرگونه گوسفند زنده از اصلی ترین مرکز عرضه بهداشتی در تهران کافیست با ما تماس بگیرید و پس از اخذ مشورت قبلی از خرید سفارش خویش را به چهره آنلاین ثبت کنید و در برهه زمانی انتخاب گردیده توسط شما در درب منزل به همراه خدماتی که در بالا اشاره کردیم دام مسئله حیث را تحویل بگیرید و آنگاه هزینه آن را پرداخت فرمایید .

شما می توانید در هر روز از هفته و در هر ساعت از روز با شیوه های ارتباطی با بخش فروش وان شیپ تماس حاصل فرمائید و به رخ آنلاین پس از اخذ مشاوره بدون‌پول توصیه خویش را تصویب فرمایید و در برهه زمانی معلوم شده توسط شما، ما دام مسئله نظر را که کاملاً بهداشتی و عاری از هرگونه بیماری هست در درب منزل تحویل خوا هیم بخشید و در چهره نیاز مشتری قصاب ماهر جهت زبح و … ارسال خوا هیم کرد .ارائه
با ارزش گوسفند زنده
وان
شیپ بعضی
از ویژگی های راس فروش گونه های دام در تهران و شهرستان ها ( وان شیپ ) معتبرترین
مرکز فروش گوسفند زنده تهران به رخ بهداشتی و شهرستانها پایین
نظر و نظارت دامپزشکی عرضه
اشکال مختلف دام نظیر گوسفندزنده ، بره زنده ، گاو و گوساله زنده به ارزش روز و رقابتی دارنده
مجوز تاییدیه دامپزشکی ، اتحادیه گوشت گوسفندی و … عرضه

ماشین آلات خوراک دام
انواع دامها به فیس کاملاً بهداشتی و سالم برخورداری
از هرگونه نژاد گوسفندان ایرانی برای فروش مستقیم خرید
و فروش گوسفند زنده با قیمت روز ، تماما منصفانه و رقابتی
به کار گیری از هرگونه آنتی‌ بیوتیک‌ ها خطرناک و انواع هورمون ها که کاملاً از ظاهر دامهای ما معلوم است دارای
اشکال شعبه در مناطق گوناگون تهران و شهرستانها محافظت
دامها در مکان و محل مطلوب و به طور کامل مکانیزه و صنعتی به یار کارمندان مجرب وسیع ترین
راس عرضه دامهای جوان تماما تندرست فارغ از هرگونه بیماری گوسفندی و دامی دارنده
جواز صادرات به کشورهای همجوار و بدور دست محافظت
با شایسته ترین تجهیزات ، علوفه ها و ارگانیک مشورت
قبل از خرید توسط مجموعه فروش متخصص و اخذ بها و شرایط دارای
خدمات ارسال بدون پول گوسفند زنده و هر جور دام به تمام نقاط تهران ، کرج و حومه ارسال
باسکول جهت وزن دام گوسفند و … در حضور مشتری در درب منزل ارسال
کارت خوان سیار جهت تسویه حساب پس از وزن در حضور مشتری ارسال
قصاب فن ای در رخ نیاز جهت ذبح ، خورد کردن و … اصلی ترین
راس عرضه بره و اشکال دامها با نژادهای کردی ، افشاری ، مغانی ، بزغاله و میش و قوچ سرویس ها
۲۴ ساعته به مشتریان و خریداران گرامی وان شیپ و
بخش اعظمی دیگر که خود شاهد آن خواهید بود …



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 13 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

گوسفند
نژاد قشقایی
یک عدد دیگر از گوسفندان نژاد اهل ایران گوسفندان قشقایی می باشند که فصل زاد و ولد این نوع نژاد ها در فصل زمستان و پاییز می باشد و دارای درصد زایش ۸۵ درصدی و همینطور بارداری آن‌ها ۹۶ درصد هستند و از حیث چند قلوزایی میتوانند تا دو الی سه قلو زایش کنند .

 ماشین آلات خوراک دام 

گوسفند
کردی گوسفند
کردی گوسفند
نژاد کردی
گوسفندان
نژاد کردی هم از نژادهای خوب گوسفندان ایرانی که به دو دسته تقسیم می شود مدل اولیه تیپ دشتی و جور دوم را تیپ کوهستانی می نامند و دارای مشخصات ذیل هستند:
متوسط وزن میلاد بره ها ۴ الی ۶ کیلو گرم می باشد .
درصد
دوقلوزایی ۱۰ درصد دارای
میانگین وزن ۲ کیلوگرم پشم کارای
متوسط وزن شیردهی ۲۰ کیلوگرم

گوسفند
مهربان گوسفند
مهربان گوسفند
نژاد مهربان
نژاد بخشندگی دارنده درصد دو قلو زایی ۱۳ می باشد و به تیتر یکی از بهترین نژاد ها از لحاظ به صرفه بودن در سرزمین کشور ایران به شمار می رود و آماری که فقط این نژاد به خود اختصاص داده می‌باشد از دو میلیون ۷۶ هزار و ۷۵۰ مرکز گوسفندی که در استان همدان در اکنون رشد و نگهداری می باشند حدود ۴۰ درصد آنها نژاد بخشندگی میباشد تا جایی که نژاد گوسفند بخشندگی را با نژاد رومانف تلفیق می دهند . این نژاد در جور گوشتی و شیری قرار دارااست و همینطور زیست بوم آنان همدان و مرز های فی مابین زنجان و کردستان می باشد .

گوسفند
یک‌سری قلوزا چیست؟ در بالا اشاره کردیم گوسفندان یک‌سری قلوزا یا گوسفندان ژنرال کارکشته میباشند هم زمان یک سری بره را زایش نمایند که در گونه های نژاد ها هستند اما با درصد های های زیر و بالا و ما در این مقاله به گوسفندان یک‌سری قلوزا پرداختیم و همچنان در ادامه بخش اعظم حرف خواهیم کرد .
با ما همراه باشید …
همانطور که می دانید قیمت روز گوسفند یک‌سری قلوزا زیاد بالاتر از دیگر نژادها برخوردار هستند البته به طور کامل از لحاظ محافظت و سود دهی بصرفه می باشند این فرمان منجرب رویش و مراقبت این دسته نژاد ها توسط دامداران شده زیرا می توان در پهنا ۲ سال با محافظت این دسته گوسفندان میزان میلاد و تعداد دام را ارتقا بخشید .

در حالتی که شما نیز به دنبال خرید گوسفند چندقلوزا هستید می بایست مقدمه با گونه های و همچنین در رابطه با آن‌ها اطلاعات کافی را داشته باشد تا بتوانید شایسته ترین جور نژاد و ژن دار جهت زایش دو و سه و حتی بیش از این ارقام را تنظیم نمایید این فرمان می تواند شما را در منش دام داری و محافظت بسیار پیش براند و به نتیجه بالایی دست پیدا نمائید .

از آنجایی که این گونه نژاد گوسفندان ژن دار کار کشته هستند زایش یک‌سری قلو را به همپا داشته باشند از بها بالایی برخوردار می‌باشند و بر مبنا مدل نژاد ، وژن ، جور ژن و درصد یک سری قلوزایی ارزش متفاوتی را هم خواهند داشت تا جایی که دو راءس گوسفند ژن دار تا ۵۰ میلیون تومان می رسد البته برخی از نژاد ها نیز وجود دارااست میان ۳ الی ۵ میلیون می بضاعت و توان تنظیم کرد .

قیمت
گوسفندان چند قلو زا بر شالوده وزن و ژن به عبارتی طور که از عنوان این بخش و پاراگراف پیداست بها بر اساس وزن هم انتخاب می شود و هر چقد وزن بخش اعظم باشد هزینه بالا و هر چقدر وزن ذیل تر هزینه کمتر خواهد بود .لازم به ذکر است که در کنار وزن نرخ بر پایه ژن هم محاسبه می شود یعی در شرای گوسفندی داری ژن با درصد بالا باشد مسلما از نرخ بالایی برخوردار و هر چقدر درصد ژن چند قلوزایی کمتر باشد ارزش نیز کمتر خواهد بود .

برخی
از گوسفندان داری ژن عالی و درصد یک سری قلوزایی بالا که امروزه عمده خرید و فروش می شود شامل:
میش
چندقلوزای نژاد هتروزیگوت میش
چندقلوزای نژاد هموزیگوت قوچ
چندقلوزایی نژاد هتروزیگوت قوچ
چندقلوزایی نژاد هموزیگوت میش
شیری آواسی قوچ
شیری آواسی و



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 12 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

عرضه
گوشت بز به بخشها جنوبی و کشورهای عربی در این مسئله «علی اصغر ملکی» مدیر اتحادیه گوشت گوسفندی، گفت: با توجه به کاهش زیاد گله های بز میهن برای محافظت چراگاه ها در سال های گذشته، قابلیت عرضه گوشت بز به جای گوشت گوسفندی و با بها بالا وجود ندارد .
وی تاکید کرد در تهران گله های بز نداریم و گفت: اما بز چپش (بز پرواری نابالغ) کیفیتی مشابه گوشت گوسفندی دارد ولی حجم عرضه این کالا مضاعف کم می باشد .
به گفته وی، آنچه هم اکنون به بازار عرضه می شود گوشت گوسفند ماده با وزن پایین است؛ چون وزن گوشت می بایست نیمی از وزن گوسفند باشد یعنی وزن گوسفند می بایست در مقطع ذبح حداقل 40 تا 43 کیلوگرم باشد تا 18 تا 20 کیلوگرم گوشت به دست بیاید البته در عمده موارد وزن گوسفند به حد نصاب معمول نمی رسد که همین امر در کیفیت آن اثر گذار می باشد .

ماشین آلات خوراک دام
او ادله ذیل بودن کشتار جمعیت بز را بی ارزش بودن پوست و کله پاچه آن نسبت به گوسفند دانست و افزود: گوشت بز به برهان طبع سردش در شهرستان یزد، استان های جنوبی و کشورهای عربی زمینه استقبال قرار می گیرد و بخش زیادی از گوشت بز به بازار این بخشها عرضه می شود .
نصب
برچسب و شناسنامه دار کردن گوشت قرمز رنگ الزامی است مدیر اتحادیه گوشت گوسفندی در قوانینی حجم عرضه گوشت بز را «بسیار اندک» آنالیز کرد که مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی کل مرزو بوم از احتمال پیدایش چنین مشکلاتی به ویژه در فراورده های بسته بندی شده یا مرکزهای عرضه فاقد جواز صحبت گفتند .
در همین پیوند «محمدرضا ملاصالحی» قائم رده تولید ها دامی وزارت مجاهدت کشاورزی، تاکید کرد عرضه گوشت بز به جای گوسفندی تخلف می‌باشد .
ملاصالحی گفت: درحال حاضر بیش از 20 میلیون راءس بز در سرزمین جان دار است که نیمی از جمعیت دام سبک را به خویش اختصاص می دهد؛ ولی برحسب وضعیت آب و هوایی در بعضا سال ها جمعیت بز مستقر و عشایری دچار نوسان می شود اما در غایت کمبودی در این جمعیت نداریم .
او افزود: به طور حتم گوشت بز به بازار عرضه و مصرف می شود اما توقع می رود مصرف کنندگان با اطلاع از مدل محصول، گوشت را خریداری کنند؛ خیر اینکه گوشت بز به جای گوشت گوسفندی بدون هیچ اسم و نشانی و با بها بالا در قصابی ها، مرکزهای عرضه گوشت یا به شکل بسته بندی به دست مصرف کنندگان برسد .
وی یکی از معضلات عرضه نابسامان گوشت قرمز رنگ را سیستم کشتار و عرضه سنتی عنوان کرد و ادامه داد: درحال حاضر عرضه گوشت قرمز برای مصرف کنندگان از لحاظ جور به مواقعی مانند گوسفند نر یا ماده، بره، میش، قوچ، بز نر یا این که ماده، بزغاله، بز چپش یا این که بز کهن سال تفکیک نشده می‌باشد و این محصول به طور فله ای و ترکیب به دست مصرف کنندگان می برسد .
به گفته وی، در دوران بلوغ بزغاله هورمون هایی ترشح می شود که سبب ساز پیدایش بوی یگانه و کاهش کیفیت گوشت و بازار پسندی کمتر این متاع می شود .
او تاکید کرد که گوشت بز امکان مصرف دارااست و در بز «چپش» نیز کیفیت این مال کمتر از گوشت گوسفند نمی‌باشد .
ملاصالحی گفت: گوشت بز برای مصرف از کیفیت خیر و خوبی برخوردار هست اما نسبت به کیفیت گوشت گوسفندی قابل مقایسه نیست؛ به این ترتیب گوشت قرمز رنگ می بایست با قیمت مناسب تری به بازار عرضه شود تا قشرهای کم درآمدتر بتوانند از این مال پروتئینی به اندازه بیشتری در سبد خانوار خویش سود مند شوند .
این مسئول، وجود دنبه و چربی روی گوشت و رنگ صورتی روشن آن را از خصوصیات شناسایی ظاهری گوشت گوسفندی دانست و افزود: اما این امر در گوشت های بسته بندی گردیده چندان معین نیست .
قائم منزلت تولیدها دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: برای حمایت از مصرف کنندگان بایستی عرضه گوشت قرمز رنگ قضیه اعتنا اداره های ذیربط همچون سازمان دامپزشکی مرزوبوم و وزارت بهداشت، درمان و فراگیری طبی قرار گیرد تا با برنامه ریزی های واجب بازار این متاع هدایت شود .
وی افزود: به طور حتم با هدایت بازار گوشت قرمز رنگ همچون بازار گوشت مرغ از بعضا تخلفات دوری می شود و گوشت کیفی و با قیمت مناسب به دست مصرف کنندگان می رسد .
او ادامه داد: طبق برنامه ریزی بایستی به سوی شناسنامه دار کردن گوشت قرمز‌رنگ و سوق‌دهی مرکز ها عرضه گوشت حرکت کنیم که متولی این فرمان اداره دامپزشکی کشور هست و وزارت مجاهدت کشاورزی نیز در لحاظ دارااست در این مسیر همکاری کند .



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

ویژگی
تولیدی بز مرخز:
میانگین
ارتفاع زمان شیردهی: ۱۹۶ روز اندازه
ایجاد شیر در یک عصر شیردهی:۱۵۰ لیتر وزن
در بازه تولد: ۲٫۶ کیلوگرم وزن
تقریبی در مدت شیرگیری: ۱۵ کیلوگرم وزن
در برهه زمانی بلوغ: ۴۰ کیلو گرم درصد

ماشین آلات خوراک دام
دوقلوزایی: ۳۳ % درصد
چربی شیر: ۴٫۵ % شناخت
با اشکال نژادهای بز در ایران بز
نژاد کرکی رائینی پراکنش بز رائینی: کوههای خبر در بافت حیطه مهم پرورش این بز بوده میباشد ولی در دوران قشلاق عشایر این بز به بخشها گرمسیری و جنوب کرمان هم برده شده و نیز هم اکنون رویش داده میشود .
جمعیت
نژادی: حدودا ۳۳۰۰۰۰۰ رأس ویژگی
های ظاهری بز کرکی رائینی:
رنگ بدن: این بز اکثر اوقات به رنگ سپید و پوشیده از کرک و موی چشم می شود . این نژاد گاها به رنگ های دیگری چون سفید، قهوه ای، سیاه و ترکیبی از رنگهای فوق بصورت ابلق و یا ابرش نیز چشم گردیده می‌باشد .
غالبا شاخ دار می‌باشند . بز نر رائینی شاخ کلفت و تا حدودی پیچیده و بز ماده آن شاخ ظریف و باریک دارد . شاخ های این بز معمولا خمیده میباشند .
گردن اکثر زمان ها کوتاه و پوشیده از کرک و موست . کرک این منطقه زودتر از کرک دیگری نواحی بدن این بز می ریزد .
۳۰ درصد بدن این بز از کرک و ۷۰ درصد از گیسو پوشیده گردیده میباشد .
دارای
پستان هایی قیفی شکل، قابل انعطاف و اسفنجی گوشهایی
متوسط ارتفاع الیاف کرک بز رائینی ۲۳ تا ۳۰ سانتی متر است .
دارنده دمی پوشیده از گیسو هست که معمولا به رنگ سفید، رنگهای نقره ای و یا این که ترکیبی از رنگهای سیاه و ادغام با قهوه ای دیده می شود .


ویژگی
های تولیدی بز کرکی رائینی:
میانگین
طول زمان شیردهی: ۱۵۰ روز میزان
ایجاد شیر در یک عصر شیردهی:۵۰ لیتر وزن
در هنگام بلوغ: ۳۲ کیلو گرم درصد
دوقلوزایی: ۳ % درصد
چربی شیر: حدود ۴ % میانیگین
ایجاد کرک سالیانه: ۰٫۵ کیلوگرم شناخت
با اشکال نژادهای بز در ایران بز
نژاد خلخالی پراکنش
بز خلخالی: دشت مغان و شهرستان خلخال و بخشهایی از استان آذربایجان شرقی جمعیت
نژادی: حدودا ۱۰۰۰۰ رأس ویژگی
های ظاهری بز خلخالی:
رنگ بدن: سیاه و گاهی روشن می باشد .
پوشش تن بز خلخالی از موهای بلند و ضخیم می باشد .
گوشهای
پهن و کوتاه

خصوصیت
های تولیدی بز خلخالی:
متوسط
ساخت شیر در یک عصر شیردهی:۱۳۰ لیتر وزن
در هنگام بلوغ: ۴۰ کیلو گرم آشنایی
با انواع نژادهای بز در ایران بز
مستقر سیستان و بلوچستان: پراکنش:
تمام بخش های استان سیستان و بلوچستان جمعیت:
بیش از ۱۶۵۶۰۰۰ رأس خصوصیت
های ظاهری بز بومی سیستان و بلوچستان:
رنگ بدن: رنگ این بز اکثر وقت ها سیاه، قهوه ای و سفید می‌باشد .
جثه گران قدر که در سود آن بز بومی سیستان و بلوچستان در شرایط مساعد بضاعت و توان بالایی در تولید شیر خواهد داشت .
بزهای نز اغلب دارای شاخ و بزهای ماده فاقد شاخ میباشند .
این بزها مو متعددی دارا‌هستند و راجع به قسمت ذیل گلو مویی به عنوان ریش دارند . روی پیشانی این بزها هم مدل مویی یعنی همان کاکل قرار گرفته هست .
دست
و پا پوشیده از مو نیم فیس سر صاف و بدون واسطه بوده ستون فقرات راست هست .


ویژگی
های تولیدی بز مستقر سیتان و بلوچستان:
اندازه
تولید شیر روزانه: ۱٫۵ لیتر وزن
در هنگام بلوغ: ۳۰ کیلو گرم درصد
دوقلوزایی: ۳۰ % میانیگین
ایجاد کرک سالیانه: ۰٫۷۵ کیلوگرم



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 9 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

علت
ناچیز خوری و بی اشتهای گاو و گوسفند اندک خوری و طعام نخوردن گوسفندان و دیگر دام ها می تواند علائمی از شروع بیماری های دام باشد . کم اشتهایی و بی اشتهایی علائمی از گونه های بیماری ها زیرا اسیدوز است که برای معالجه آن می توانید از داروی اشتها آور برای دام استفاده کنید . قلیل اشتهایی یا این که بی اشتهایی می تواند حاکی از بروز بیماری های خفیف و خراب در دامداری ها باشد که با درمان بیماری و خوراندن داروی اشتها اور به دام اختلال حل خواهد شد .

ماشین آلات خوراک دام

اندک اشتهایی یا این که بی اشتهایی گوسفندان و گاو می تواند به استدلال کیفیت زیر غذا، به یکباره عوض کردن جیره غذایی دام باشد . برای درمان بی اشتهایی گوسفندان و گاو می توانید داروی اشتها آور آپیتان و پودر اشتها آور اپونیک را خریداری نمایید و به دام بدهید .

اسیدوز
چیست؟ اسیدوز یک عدد از بیماری های شایع در گوسفندان است که نوعی بیماری وخیم متابولیکی به شمار می رود . این بیماری موجب سردی و عدم تحرک گوسفند شده و در صرت عدم درمان، سبب به مرگ دام می شود .

درمان
بیماری اسیدوز: تزریق
ویتامین B (پارنتروویت) به درون سیاهرگ به یاور دادن محلول جوش شیرین حل شده در آب سرد به دام دادن
روغن بادام ( آراکیس) به گوسفند برای رفع نفخ تقریبا به اندازه ی یک لیوان جبران
آب از دست رفته بدن به برهان ابتلا به اسهال به وسیله تزریق سرم قندی نمکی به میزان نیم تا یک لیتر (تزریق باطن سیاهرگی) خرید
داروی اشتها آور برای دام اختلالات اشتها در دام ها به سه چهره کاهش اشتها، بی اشتهایی و اشتهای متغییر تقسیم می شود . برای درمان کاهش اشتها و انقطاع کاهش اشتها داروی اشتها اور اپونیک بسیار اثر گذار می باشد .

پودر
اشتها اور اپونیک برای دام این دارو برای کم اشتهایی و بی اشتهایی ناشی از عدم نشخوار، انباشتگی شکمبه، آتونی شکمبه و سوءهضم بی آلایش دام مصرف می شود .
دارو به فیس ساشه ۳۰ گرمی می باشد .
ترکیبات دارو از گیاهان داروریی چون Pimpinella ansisum و Cichorioum intybus تشکیل شده میباشد .
میزان مصرف دارو برای گاو هر ۱۲ ساعت یک ساشه ۳۰ گرمی به بازه زمانی دو روز استعمال شود .
مقدار مصرف پودر برای گوسفند و بز هر ۱۲ ساعت یک سوم ساشه یعنی ۱۰ گرم برای دو روز استفاده شود .
در مورد ها ناچیز اشتهایی پودر با غذای حیوان قاطی شود و در مورد ها بی اشتهایی پودر با آب قاطی شود و به دام داده شود .


پودر
اشتها اور آپیتان برای دام موردها
مصرف: به
تیتر محرک اشتها و تحریک دستگاه گوارش نشخوار کنندگان در موارد بی اشتهایی ، آتونی و انباشتگی شکمبه ، تغذیه با مقادیر دوچندان علوفه جدید بخصوص خانواده حبوبات و متعاقب معالجه با آنتی بیوتیکها استفاده می شود
گاو: ۱۵ گرم برای۳۰۰-۲۰۰ کیلوگرم وزن تن دام ، ۲ بار در روز بمدت ۲-۱ روز .
گوسفند و بز: ۳ گرم برای ۶۰-۴۰ کیلوگرم وزن تن دام ۲ بار در روز بمدت ۲-۱ روز .
پودر را با آب مخلوط ، بعد از آن به وسیله بطری به دام خورانده شود، یا این که ترکیب با خوراک به کارگیری شود .



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

گوساله
سمینتال Seminal
calf نژاد
گوساله سمینتال: اصلیت این نژاد یه دره ای سرسبز در مملکت سوئیس به اسم سیمی برمی‌گردد که حدود نیمی از گاوهای مملکت سوئیس و هم‌چنین نصیب اعظم گاوهای آلمان از این نژاد بوده و یکی از مشهورترین نژادها در اروپا است و حدود سه میلیون و 600 هزار رأس بومی در مرزو بوم ما وجود دارااست .
سمینتال یا فلک فیه یک عدد از بهترین نژادهای دو منظورۀ از نظر ایجاد شیر و گوشت در عالم میباشد .

ماشین آلات خوراک دام

خصوصیات
ظاهری گوساله سمینتال: رنگ بخش اعظم این نژاد سفید_ قرمز یا این که سفید_ زردرنگ هست و گاها در آمریکا اکثرا کاملا سیاه چشم گردیده است، آن‌گاه از سن بلوغ گوساله هم ممکن میباشد شاخ دار شوند و هم ممکن است بدون شاخ بمانند .

گوساله سمینتال یکی از نژادهایی هست که به راحتی مدیریت می‌شود، وزن گاو نر در سن بلوغ به طور معمول حدود 1000 تا 1200 کیلوگرم و گاو ماده 500 تا 850 کیلوگرم می‌باشد . در نژاد سمینتال نسبت گوشت به چربی از بقیه نژادهای دیگر بالاتر هست . گوشت مطبوع، نرم، ترد و رنگ قرمز رنگ و عامه پسند داراست .

ضریب تبدیل غذایی در این گونه از گاوها مضاعف بالاتر از سایر است و سبب ساز خواهان و ارزش خوبتر برای این گوساله میگردد .

گوساله
سمینتالتولید نظیر گوساله سمینتال: یکی از مزایای پررنگ این نژاد سن بالای آن میباشد چراکه به طور معمول سن گوساله‌ها در نژادهای متعدد بین 10 تا 12 میباشد . باوجود سن بالا اما توانایی زایش 6 شکم را دارد .

هر گاو مولد در هر سال یک گوساله سلامت نیز به جهان میاورد و این جز نقاط قوت این نوع نژاد می باشد .

گوساله‌ها هنگام به دنیاآمدن فارغ از جنسیت 40 کیلوگرم و تا 100 کیلو در 4 ماهگی می‌رسند و ارتفاع زمان شیردهی آنها 300 روز می‌باشد .

عارضه ها
برتری نژاد سمینتال: گوساله سمینتال با هر اقلیم آب و هوایی سازگار میباشد .
همه وضعیت توسعه و گسترش پاره ای و کیفی رشد این نژاد در مدل‌های صنعتی و آمیخته در روستاها با کارداران محیطی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی جامعه ها محلی روستائی کشور‌ایران سازگارتر میباشد .
دوران بهره‌دهی طولانی‌تر و قابلیت ماندگاری بالا در گله را دارد .
دو منظوره بودن (شیری و گوشتی) میباشد .
بضاعت گوشت بیشتر در برهه زمانی حذف .
مقاومت در برابر بیماری خصوصاً بیماری‌های گوارشی، ورم پستان، دردهای مفصلی و غیره نسبت به نژاد هلشتاین مقاوم خیس می باشد .
نیاز
آن به مواد کنسانتره‌ای از نژادهای تک منظوره کمتر میباشد



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 5 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی پور

اشکال
نژاد گوسفندان در افغانستان زمین علفزار در افغانستان به حدود ۳۰ میلیون هکتار می رسد که ۴۷ درصد از مساحت مرزو بوم افغانستان را تشکیل می دهد . دامنه های کوه هندوکش چراگاهی ارگانیک و مستمر برای رویش گوسفندان در افغانستان می باشد . گونه های نژاد گوسفندان در افغانستان چون گوسفندان دنبه دار و غیر دنبه زیرا ترکی وجود داراست که مشهورترین گوسفند برای رشد در افغانستان گوسفند قره قل میباشد که از پوست آن کلاه می سازند .

ماشین آلات خوراک دام

رویش گوسفندان در افغانستان به این صورت میباشد که از کلیه چراگاهای کشور استعمال می کنند و عملا دولت کنترلی روی چراگاه ها ندارد . از این رو در افغانستان حدود ۹ ماه از سال گوسفندان به چرا برده می شوند و سه ماه باقی مانده را با تهیه و تنظیم جیره از آنان حفظ می نمایند .

انواع
نژاد گوسفندان در افغانستان به طور کلی در افغانستان دو جور گوسفندان دنبه دار و غیر دنبه وجود داراست . در این در میان پر اسم و رسم ترین گوسفندان افغانی دربرگیرنده نژاد قرغ هزاره گی، ترکی، قره قل، عربی، شینواری، بوری و چاری هست .

رویش
گوسفندان دنبه دار در افغانستان قره
قل غلجای
گدیک
هزارگی
بلوچی
قندهاری
گوسفندان
غیر دنبه در افغانستان عربی
ترکی
قدمت رشد گوسفند و بز در افغانستان به حدود ۹ هزار سال پیش می برسد که او‌لین توشه اهلی شدن بز و گوسفند در کشور ایران و افغانستان انجام گردیده میباشد و آنگاه به ترکیه و آفریقا رسیده میباشد .

محصولات بدست آمده از پرورش گوسفند شامل تولید کلاه قره قل، پشم قالی نمد گلیم کمپل البسه جیر، دریه، روده می باشد .

به ادله اهمیت پروش گوسفند در افغانستان به همین روی بها گوشت گاو از گوشت گوسفند بالاتر میباشد .



:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 خرداد 1398 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 10 صفحه بعد